Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Το έξτρα κίνητρο του Μπάμπα να προλάβει την Αϊντραχτ

Δημοφιλή

Ο Ράχμαν Μπάμπα κάνει τα πάντα προκειμένου να μπορέσει να βρεθεί στην αποστολή του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, που ουσιαστικά θα κρίνει και το ποια από τις δύο ομάδες θα τερματίσει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 7ου ομίλου του UEFA Europa Conference League.

Ο Γκανέζος μπακ πάντως είναι συνεχώς καλύτερα και η αλήθεια είναι πως η κλινική του εικόνα εξ αρχής ήταν καλύτερη από αυτή που έδειξαν οι εξετάσεις του. Έτσι, έχει τη δυνατότητα να ανεβάζει την ένταση στο ατομικό του πρόγραμμα και για αυτό τον λόγο υπάρχουν κάποια ψήγματα αισιοδοξίας αναφορικά με την κατάσταση του και μάλιστα αυτό το γεγονός του έχει ανεβάσει αρκετά και το ψυχολογικό του κομμάτι.

Ο ίδιος ο Μπάμπα πάντως έλεγε στο περιβάλλον του πως έχει και ιδιαίτερο κίνητρο απέναντι στην Άιντραχτ, (εκτός από το να τερματίσει ο ΠΑΟΚ πρώτος), καθώς δεν θα έλεγε όχι στα να διευρύνει το νικηφόρο σερί του κόντρα στην ομάδα της Φρανκφούρτης, αφού αυτή τη στιγμή έχει δύο σερί νίκες.

Η πρώτη ήταν τη σεζόν 2017-2018 φορώντας τη φανέλα της Σάλκε τότε και η δεύτερη στο παιχνίδι της Τούμπας τη φετινή σεζόν, εκεί που ο Δικέφαλος επικράτησε με 2-1.

Φυσικά, θέλει να επιστρέψει στο γερμανικό κοινό, καθώς η Γερμανία ήταν ο πρώτος σταθμός της ευρωπαϊκής του καριέρας και θα ήθελε να δείξει στους Γερμανούς ότι είναι ακόμα εδώ!


Τελευταία νέα

Διπλάρα με ανατροπή και τέλος στο άγχος για τον ΠΑΟΚ Β!

Ο ΠΑΟΚ Β έμεινε πίσω στο σκορ από τον Αιολικό που έπαιζε ίσως το τελευταίο του «χαρτί» για την...

Στην ίδια κατηγορία