Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Φάκελος δεξί μπακ: Ο Ουίλιαμ κι η άλλη επιλογή από τη λατινική Αμερική

Δημοφιλή

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της απόκτησης δεξιού μπακ, που είναι η πρώτη προτεραιότητα του ΠΑΟΚ στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου!

Όπως έγραψε η FORZA την προηγούμενη εβδομάδα, ο βασικός στόχος των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, που θέλουν να κλείσουν γρήγορα αυτή την υπόθεση είναι στη λατινική Αμερική, καθώς εκεί έχουν εντοπιστεί δύο καλές περιπτώσεις, που πληρούν τις προδιαγραφές που έχουν τεθεί.

Ο ένας εκ των δύο  δεξιών μπακ είναι ο Ουίλιαμ (φωτ.) της Κρουζέιρο, ο οποίος μένει ελεύθερος στις 31 Δεκεμβρίου κι εφόσον το αποφασίσει ο ΠΑΟΚ, είναι σχετικά εύκολο να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη.

O Ουίλιαμ, που είναι γεννημένος στις 5 Απριλίου 1995, έπαιξε στην Ιντερνασιονάλ, στη Βόλφσμπουργκ και στη Σάλκε, πριν επιστρέψει πέρσι στην Βραζιλία για να παίξει στην Κρουζέιρο (37 συμ με 1 γκολ και 2 ασιστ μέσα στο 2023). Στη Γερμανία την καριέρα του την έκοψε ένας σοβαρός τραυματισμός (ρήξη χιαστών), αλλά πλέον είναι σε καλή κατάσταση.

Το κασέ του είναι στα δεδομένα του ΠΑΟΚ, ο παίκτης μένει ελεύθερος, οπότε η περίπτωσή του είναι πολύ εφικτή.

Στη λατινική Αμερική είναι και η δεύτερη επιλογή του ΠΑΟΚ, στην ίδια περίπου ηλικία με χαρακτηριστικά όμοια του Ουίλιαμ. Και οι δύο παίκτες που έχουν προταθεί στον Δικέφαλο είναι «φουλ μπακ», και εύλογα η συζήτηση πηγαίνει πάντα στον Λέο Μάτος, καθώς ο ΠΑΟΚ ψάχνει από τότε που έφυγε, έναν δεξιό μπακ με τις δικές του αρετές.

Και οι δύο παίκτες είναι διαθέσιμοι, ωστόσο στον ΠΑΟΚ δεν έχει παρθεί ακόμη η οριστική απόφαση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Τούμπα περιμένουν και κάτι καλό από την Ευρώπη, πριν αποφασίσουν για το πως θα καλύψουν τη θέση στο δεξιό άκρο της άμυνας, που είναι η πρώτη προτεραιότητα.

Από την ώρα που η ανάγκη είναι γνωστή από νωρίς, στον ΠΑΟΚ θέλουν να κλείσουν γρήγορα αυτό το μέτωπο, έτσι ώστε από την 1η Ιανουαρίου ο παίκτης να είναι στη Θεσσαλονίκη και στη διάθεση του Λουτσέσκου.

Όπως έγραψε η FORZA και την προηγούμενη εβδομάδα, στην ατζέντα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι να γίνουν δύο προσθήκες τον Ιανουάριο, ωστόσο για τη δεύτερη προσθήκη, τίποτα δεν είναι δεδομένο για την ώρα και το αν θα είναι κάποιος για τα δεξιά του κέντρου της άμυνας ή ένας μεσοεπιθετικός, που σήμερα φαίνεται και το πιο πιθανό.

 


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία