Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Το Αριστοτέλειο Κολλέγιο αποθεώνει τον Τζίμα! (pic)

Δημοφιλή

O Στέφανος Τζίμας αποτελεί πλέον τον νεότερο σκόρερ της ιστορίας του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, ενώ είναι το νέο μεγάλο ταλέντο που «ξεπηδά» από την ασπρόμαυρη… γραμμή παραγωγής ποδοσφαιριστών. Με όλα τα παραπάνω, μπορεί κάποιος να ξεχνά ότι μιλάμε για έναν μαθητή του Λυκείου, που πρέπει να ισορροπήσει ανάμεσα στις υποχρεώσεις του με την ομάδα και την εκπαίδευση του.

Άλλωστε στον ΠΑΟΚ είναι γνωστό ότι εστιάζουν και σε αυτόν τον τομέα, με τον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο να δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξη του πως «μας ενδιαφέρει πάρα πολύ η γνώση, η ισχυροποίηση της προσωπικότητας και η διαχείριση του υπόλοιπου κομματιού της ζωής τους».

Την περηφάνεια του για τον Στέφανο Τζίμα εξέφρασε και το Αριστοτέλειο Κολέγιο, υπογραμμίζοντας πως το αστέρι του «λάμπει» και στο σχολείο, σε ανάρτηση πυο δημοσίευσε στα social media, συνοδεύοντας την με μια φωτογραφία του νεαρού από την τάξη!

Η ανάρτηση:

«Χθες στο γήπεδο έγινε ο νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία του ΠΑΟΚ, αλλά σήμερα στο σχολείο και… μάλιστα στον πίνακα.

Στέφανος ένα (ακόμη) αστέρι, μετά τον Τζόλη , τον Κουλιεράκη, τον Κωνσταντέλια, τον Τσαούση, τον Κούτσια, τον Παναγιώτου… λάμπει στο σχολείο μας!»


Τελευταία νέα

Συμβόλαια: Οι πέντε συν τρεις παίκτες, που μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο

Η σεζόν φθάνει στο τέλος της, για τον ΠΑΟΚ απομένουν άλλα τρία παιχνίδια και σιγά-σιγά το βλέμμα αρχίζει να...

Στην ίδια κατηγορία