Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Το άγνωστο φλέρτ του ΠΑΟΚ με Κουζιγιάεφ

Δημοφιλή

Ο Πάβελ Στιπίντι, στέλεχος της ρωσικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία, που ανέφερε ότι πριν από τρία χρόνια ο ίδιος πρότεινε στον Ιβάν Σαββίδη τον Ντάλερ Κουζιγιάεφ της Ζενίτ.

Όπως αποκάλυψε ο Ρώσος παράγοντας, όταν το συμβόλαιο του Κουζιγιάεφ με την Ζενίτ έφτανε στο τέλος του, τον πρότεινε στον Ιβάν Σαββίδη για τον ΠΑΟΚ, όμως η περίπτωση δεν προχώρησε γιατί η επιθυμία του παίκτη ήταν να αγωνιστεί σε ένα από τα Top 5 πρωταθλήματα.

Συγκεκριμένα ο Στιπίντι ανέφερε:

«Όταν το συμβόλαιο του Κουζιγιάεφ με την Ζενίτ έληξε την πρώτη φορά, τον είχα προτείνει στον Ιβάν Σαββίδη για τον ΠΑΟΚ. Υπήρχε όντως ενδιαφέρον και συμμετείχα στις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Δεν ξέρω αν ο πατέρας του Κουζιγιάεφ ή ο ίδιος ο παίκτης αρνήθηκαν την πρόταση γιατί θεώρησαν το ελληνικό πρωτάθλημα κατώτερο, αφού ήθελαν να πάνε σε ένα από τα top5 πρωταθλήματα.

Εγώ του είχα πει ότι κάνει λάθος και θα αναγκαστεί να υπογράψει ξανά στην Ζενίτ, όπως και έγινε. Θα έπρεπε να καταλάβει ότι ήταν στα 27 τότε και θα ήταν δύσκολο να αγωνιστεί σε ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης»

Σήμερα, ο Ντάλερ Κουζιγιάεφ είναι 30 χρονών και το συμβόλαιο του έμπειρου μέσου με την Ζενίτ λήγει σε λίγες ημέρες. Ενδιαφέρον για την περίπτωση του Ρώσου χαφ έχει δείξει η Μπεσίκτας.


Τελευταία νέα

Κλοπ: «Ο Γκουαρντιόλα είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο»

Ο Γιούργκεν Κλοπ κλήθηκε να μιλήσει για τις 115 κατηγορίες που αντιμετωπίζει η Μάντσεστερ Σίτι αλλά και για τον...

Στην ίδια κατηγορία