Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Τιμωρήθηκε από την ΚΕΔ ο Παπαπέτρου!

Δημοφιλή

Η ΚΕΔ χρεώνει σε Παπαπέτρου και AVAR λάθος τοποθέτηση γραμμών στο ακυρωθέν γκολ του Ατρομήτου με την ΑΕΚ και γι’ αυτό τους αντικατέστησε στα ματς της 7ης αγωνιστικής!

Το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από την πλευρά των Περιστεριωτών για τις αποφάσεις της διαιτητικής ομάδας, φωνάζοντας τόσο για το ακυρωθέν γκολ του Έρλινγκμαρκ, όσο και για χέρι του Ζίνι πριν καταλογιστεί το δεύτερο πέναλτι των «κιτρινόμαυρων».

Σε ό,τι αφορά τουλάχιστον την πρώτη περίπτωση, η ΚΕΔ δικαιώνει τα παράπονα του Ατρομήτου, αφού θεωρεί ότι τοποθετήθηκαν λάθος οι γραμμές στη συγκεκριμένη φάση, κάτι βεβαίως πρωτοφανές στα χρόνια του VAR στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Συγκεκριμένα, οι γραμμές έχουν τοποθετηθεί θεωρώντας τελευταίο παίκτη όχι τον σκόρερ, αλλά τον Τσακμάκη, που βρίσκεται πίσω από τον Στάνκοβιτς, ο οποίος όμως δεν επηρεάζει τη φάση, σύμφωνα και με την άποψη της ΚΕΔ.

Αυτός είναι και ο λόγος που αντικαταστάθηκαν από τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής τόσο ο Παπαπέτρου που είχε οριστεί ως VAR ξανά στο παιχνίδι του Ατρομήτου (με τον Αστέρα), όσο και ο AVAR βοηθός Θ. Μωϋσιάδης, που επρόκειτο να βρεθεί στο Λαμία-Παναιτωλικός. Αντικαταστάτες τους θα είναι οι Γκορτσίλας και Σαμοΐλης αντίστοιχα.


Τελευταία νέα

Ο Σάστρε «ντύθηκε» Βιεϊρίνια και σήκωσε στο πόδι την Τούμπα! (video)

Με το γκολ του Ζοάν Σάστρε, ο ΠΑΟΚ έκανε μια σπουδαία ανατροπή και πήρε την νίκη με 3-2 απέναντι...

Στην ίδια κατηγορία