Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Συμφώνησε με Σνάϊντερλιν η Κηφισιά!

Δημοφιλή

Σε οριστική συμφωνία με τον Γάλλο χαφ, Μόργκαν Σνάϊντερλιν, έφτασε η Κηφισιά, με τη νεοφώτιστη ομάδα να ολοκληρώνει μια σπουδαία μεταγραφή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι δυο πλευρές ήρθαν σε οριστική συμφωνία την Παρασκευή (29/9) και ο 33χρονος χαφ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με την νέα του ομάδα και να τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου.

Θυμίζουμε ότι πριν από έναν μήνα, ο Σνάϊντερλιν αποχώρησε από την Κόνιασπορ, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας με τη φανέλα της Γουέστερν Σίντνεϊ.

Ο Σνάϊντερλιν έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τις φανέλες των Σάουθαμπτον, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Έβερτον, μετρώντας συνολικά 200 συμμετοχές, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το 2015, οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν βγάλει από τα ταμία τους 35 εκατομμύρια. ευρώ για να τον αποκτήσουν. Παράλληλα, ο 33χρονος μέσος έχει φορέσει 15 φορές τη φανέλα της Εθνικής Γαλλίας.


Τελευταία νέα

Ταξίδι… αστραπή της Μπάγερν για Πότερ

Με την επιστροφή του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς κατόπιν της αποχώρησής του από το NBA, αρκετές...

Στην ίδια κατηγορία