Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Τίμησε τον Παναγιώτη Κατσούρη ο ΠΑΟΚ (pics)

Δημοφιλή

Μέρες όπως και η χθεσινή για τον ΠΑΟΚ αναμφίβολα συνιστούν μία από τις μαύρες σελίδες στο βιβλίο της ιστορίας του δεδομένου πως ο Παναγιώτης Κατσούρης έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητικό δυστύχημα και βύθισε σε πένθος τον «ασπρόμαυρο» οργανισμό. Ένα παιδί το οποίο στον 1,5 χρόνο που φόρεσε τα «ασπρόμαυρα» πρόλαβε να κάνει μόνο φίλους και χάθηκε έπειτα από μια βραδιά μαζί τους την ώρα που γυρνούσε σπίτι του από αγώνα 5Χ5.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και σήμερα (10.02) η οικογένεια του ΠΑΟΚ τίμησε εκ νέου τη μνήμη του αδικοχαμένου Παναγιώτη στο σημείο του δυστυχήματος, σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα παρουσία των Χρήστου Καρυπίδη, Άγγελου Αναστασιάδη και Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Στα αξιοσημείωτα συν τοις άλλοις πως στεφάνι απέστειλαν τόσο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ όσο και ο ισχυρός άνδρας των «ασπρόμαυρων», Ιβάν Σαββίδης.

«26 χρόνια μακριά μας, για πάντα δίπλα μας… Κατσούρη ζεις, για πάντα ΠΑΟΚτσής» επισημάνθηκε μεταξύ άλλων από τον ΠΑΟΚ σε επίσημη ανάρτησή του στα social media, ορμώμενος από το τραγικό θάνατο ενός δικού του παιδιού, έχοντας τοποθετήσει μάλιστα και φανέλα του στο κατάστημα του Δικεφάλου στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Παναγιώτης Κατσούρης γεννήθηκε στις 28 Οκτωβρίου 1976 και ήρθε στον ΠΑΟΚ από τη Νάουσα το καλοκαίρι του 1996. Ίσως ο καλύτερος αριστερός μπακ της γενιάς του, ήταν ήδη διεθνής με την Ελπίδων κι αυτό δεν άργησε να αποδειχθεί το καλύτερο εισιτήριο για γρήγορη είσοδο στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Στις 8 Σεπτεμβρίου 1996, στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, ο Σουηδός Γκίντερ Μπένγκστον δεν διστάζει να τον χρήσει βασικό στο ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 3-1.

Όπως ξεκίνησε –με ματς εναντίον του ΟΦΗ– ολοκλήρωσε άδοξα και τον κύκλο του στον ΠΑΟΚ, καθώς λίγες μέρες πριν το τραγικό του δυστύχημα, στις 25 Ιανουαρίου 1998, αγωνίστηκε για 12 λεπτά στην Τούμπα. Συνολικά αγωνίστηκε 29 φορές με τον Δικέφαλο στο στήθος και πέτυχε 3 γκολ. H οικογένεια του Δικεφάλου τιμά κάθε χρόνο την μνήμη του αδικοχαμένου Παναγιώτη. Από το 2009 έχει καθιερωθεί στη μνήμη του το ετήσιο Τουρνουά Ακαδημιών «Παναγιώτης Κατσούρης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η αποθέωση Νεραντζάκη σε Πόρτερ

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, στην οποία η ομάδα του γνώρισε...

Στην ίδια κατηγορία