Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Σαν σήμερα: Το πάρτι τίτλου κόντρα στον Ολυμπιακό! (video)

Δημοφιλή

Σαν σήμερα πριν πέντε χρόνια, ο ΠΑΟΚ υποδεχόταν τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, για το μεγάλο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, βρισκόταν σε τροχιά τίτλου και με μια νίκη απέναντι στους «ερυθρόλευκους» θα ανέβαζε την διαφορά της στους εννιά βαθμούς και θα έκανε ακόμα ένα βήμα πρός την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Δικέφαλος μπήκε από το πρώτο δευτερολέπτο στο ματς με «λύσσα» για την νίκη και μόλις στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης, ο Βιεϊρίνια με ένα δυνατό σουτ έκανε το 1-0.

Με την φόρα του πρώτου γκολ, ο ΠΑΟΚ στο 19ο λεπτό πέτυχε και δέυτερο τέρμα, όταν ο Ζαμπά έβγαλε μία σέντρα από τα δεξιά στον Άκπομ, που με μια κεφαλία έστρωσε την μπάλα στον Μπίσεσβαρ, για το 2-0.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Τσούμπα Άκπομ, που στο 82′ έκλεψε την μπάλα ψηλά και με όμορφο τελειώμα έγραψε το 3-0 για τους «ασπρόμαυρους».

Το μόνο που κατάφερε ο Ολυμπιακός, ήταν να μειώσει στο τέλος του παιχνιδιού με τον Ποντένσε, σε 3-1.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (80’ Γιαννούλης), Σάχοφ (53’ Ολιβέιρα), Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ (84’ Πέλκας), Ζαμπά, Ελ Καντουρί, Άκπομ.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μάρτινς): Σα, Τοροσίδης, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Γκιγιέρμε, Νάτχο (46’ Καμαρά), Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλος (46’ Ντίας), Γκερέρο, Φορτούνης (76’ Χασάν).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία