Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Τίμησαν τη μνήμη του Κατσούρη στην Τούμπα (pics)

Δημοφιλή

Σε ρυθμούς… ημιτελικών Κυπέλλου Ελλάδος κινείται η Τούμπα δεδομένου πως ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της πρώτης μεταξύ τους «μάχης» με γνώμονα την πρόκριση στην τελική φάση της εγχώριας διοργάνωσης. Σε μία… γεμάτη Τούμπα κατόπιν της λήξης των μέτρων που έλεγαν «λουκέτο» στα γήπεδα για δύο μήνες. Ανήμερα Αγίου Βαλεντίνου ο φίλαθλος κόσμος των «ασπρόμαυρων» δήλωσε εκ νέου το «παρών» προκειμένου να ταχθεί στο πλευρό του αγωνιστικού τμήματος σε αυτό το απαιτητικό σετ αγώνων με τους «πράσινους».

Αφορμή δοθείσης από τη συμπλήρωση 26 ετών από τον τραγικό θάνατο του Παναγιώτη Κατσούρη, μίας απώλειας που αναμενόμενα γράφτηκε στις μαύρες σελίδες στο βιβλίο της ιστορίας του Δικεφάλου, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός κατέθεσαν στεφάνια πριν την έναρξη του παιχνιδιού, τιμώντας καθ΄αυτόν τον τρόπο τον άτυχο πρώην ποδοσφαιριστή των ασπρόμαυρων. Πιο συγκεκριμένα, Στέφαν Σβαμπ και Ρούμπεν Πέρεθ κατευθύνθηκαν προς το μνημείο του δίπλα από τον πάγκο των φιλοξενούμενων οπαδών αποτίοντας την ελάχιστη τιμή προς το πρόσωπό του.

Δείτε αναλυτικότερα τα αντίστοιχα φωτογραφικά στιγμιότυπα που συνέλαβε ο φακός:

Προ λίγων ημερών δε τελέστηκε και το ετήσιο μνημόσυνο του Παναγιώτη Κατσούρη στο σημείο του δυστυχήματος, σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα παρουσία των Χρήστου Καρυπίδη, Άγγελου Αναστασιάδη, Κυριάκο Κυριάκου και Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Στα αξιοσημείωτα συν τοις άλλοις πως στεφάνι απέστειλαν τόσο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ όσο και ο ισχυρός άνδρας των «ασπρόμαυρων», Ιβάν Σαββίδης.

«26 χρόνια μακριά μας, για πάντα δίπλα μας… Κατσούρη ζεις, για πάντα ΠΑΟΚτσής» επισημάνθηκε μεταξύ άλλων από τον ΠΑΟΚ σε επίσημη ανάρτησή του στα social media, ορμώμενος από το τραγικό θάνατο ενός δικού του παιδιού, έχοντας τοποθετήσει μάλιστα και φανέλα του στο κατάστημα του Δικεφάλου στο γήπεδο της Τούμπας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλο τελικό

Για τον δεύτερο τελικό της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco υποδέχεται στο «Σπίτι του Χάντμπολ», την Τετάρτη 15...

Στην ίδια κατηγορία