Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η… προσπέραση Τζίμα σε Αντρίγια

Δημοφιλή

Δεδομένης της απουσίας του Άλι Σαμάτα στο AFCON, ο Στέφανος Τζίμας έχει τη δυνατότητα καταγραφής περαιτέρω αγωνιστικών λεπτών με τον ΠΑΟΚ κάτι που σημαίνει πως ο Ιανουάριος φαντάζει μήνας ευκαιριών για τον νεαρό επιθετικό. Έχοντας ως τελευταίο δείγμα «γραφής» του την εκτός έδρας αναμέτρηση του Δικεφάλου με τον Πανσερραϊκό με γνώμονα την εξασφάλιση της πρόκρισης στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Στέφανος Τζίμας κατάφερε να σημειώσει μία πρωτιά.

Ο λόγος για τη συχνότητα σκοραρίσματος ανά αγωνιστικά λεπτά, εκεί που μέχρι πρότινος τα ηνία κρατούσε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με ένα γκολ ανά 135΄ με τον 18χρονο -πλέον- στράικερ να εκθρονίζει τον συμπαίκτη του καταγράφοντας ένα γκολ ανά 116΄. Κάτι που φαντάζει άκρως εντυπωσιακό δεδομένου πως έχει αγωνιστεί σε πολύ λιγότερους αγώνες εν συγκρίσει με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Το αξιοσημείωτο δε στην περίπτωση του Στέφανου Τζίμα είναι πως έχει ισάριθμα γκολ στις περιπτώσεις που λαμβάνει φανέλα βασικού από πλευράς Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ενδεικτικό το γεγονός πως χρίστηκε σκόρερ τόσο στην εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Κηφισιά εκκινώντας από θέση βασικού, όσο και κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα που επίσης έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από τον Ρουμάνο προπονητή. «Θέλω να βοηθάω την ομάδα, ευχαριστώ τον προπονητή για την εμπιστοσύνη. Συνεχίζω να δουλεύω καθημερινά με ταπεινότητα και σταθερά βήματα» φροντίζει να επισημαίνει ο 18χρονος στράικερ έχοντας προσηλωθεί κατ΄ αποκλειστικότητα στη δουλειά του και διατηρώντας χαμηλούς τόνους ενόψει συνέχειας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ηράκλειο: Έκτακτη προσγείωση αεροπλάνου λόγω… καυγά

Χάος επικράτησε σε πτήση της easyJet από τη Γλασκώβη προς τη Χουργκάντα της Αιγύπτου, με αποτέλεσμα ο πιλότος να...

Στην ίδια κατηγορία