Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τι να πει κι ο Ολυμπιακός;

Δημοφιλή

Είναι αλήθεια! Ο Ολυμπιακός και ο πρόεδρός του, όπως ακριβώς αναμένονταν εδώ και καιρό, προσπαθούν να ρίξουν τη διοίκηση της ΕΠΟ χρησιμοποιώντας μία σειρά απίστευτων και κωμικοτραγικών επιχειρημάτων. Όλα όσα ο Ολυμπιακός αναφέρει ειδικά για τα θέματα διαιτησίας στο κορυφαίο επίπεδο, προκαλούν γέλια και κλάματα μαζί!

Ο Ολυμπιακός και όσοι τον εκπροσωπούν, ένα σύστημα που συνδύασε την παρουσία του με τα πιο μαύρα χρόνια του 100-0 στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έχουν αρχίσει εδώ και καιρό την προσπάθεια να γυρίσουν σε εκείνα, στα πιο ερυθρόλευκα χρόνια της απόλυτης εύνοιας. Από το 2016 και μετά που έχουν χάσει την απόλυτη εύνοια, ψάχνουν τον τρόπο και τώρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης εκτίμησε ότι κάτι μπορεί να πετύχει.

Που στηρίχθηκε; Τι επικαλέστηκε ζητώντας την παραίτηση Μπαλτάκου και την παρέμβαση FIFA-UEFA για διορισμό Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής;

Κατηγόρησε τον Μπαλτάκο για την επιλογή Φιλιπούση στη θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή, Κατηγορεί την ΕΠΟ για μια εικόνα που συντίθεται από δημόσιες διαφωνίες, ιδιωτικούς τσακωμούς, αλλά πραγματικά μπερδεύεται! Άλλο να συγκαλύπτονται όλα τα εγκλήματα από ανθρώπους που συνεργάζονται  και άλλο να υπάρχουν διαφωνίες για τη χάραξη πολιτικής και την συνολική λειτουργία. Είναι άραγε ποινικό αδίκημα η διαφωνία;

Ο Μαρινάκης θέτει θέμα Μπένετ και όχι τον εκλεκτό του Κλάτενμπεργκ, τον άνθρωπο με τον οποίο τα βρήκε τα περασμένα χρόνια, κάτι που αποδείχθηκε από πολλά και διάφορα γεγονότα. «Στον τομέα της Διαιτησίας βλέπουμε αδιανόητα πράγματα που σε άλλες χώρες θα είχαν προκαλέσει εισαγγελική παρέμβαση. Το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής έχει αλλοιωθεί ήδη από τα σφυρίγματα των «κακών» και «υπάκουων» Ελλήνων διαιτητών και των απίθανων ξένων». Τα επικαλείται όλα αυτά ο Ολυμπιακός! Για ένα πρωτάθλημα που γίνονται λάθη υπέρ και κατά όλων, σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στο οποίο ο κόσμος χαίρεται να πηγαίνει στο γήπεδο μια και ΔΕΝ ξέρει τα αποτελέσματα από την ημέρα των ορισμών, κάτι που συνέβαινε κατά κόρον πριν το 2016 στα πιο ερυθρόλευκα χρόνια!

Βρήκε και άλλα να επικαλεστεί ο Μαρινάκης, έθεσε θέμα Κουτσιαύτη και OPEN που κανείς δεν κατάλαβε σε τι σχετίζεται με την ΕΠΟ, αναφέρθηκε στη SL2, στο οργανόγραμμα και διάφορα άλλα σε μία προσπάθεια να δημιουργήσει εντυπώσεις, χωρίς βέβαια να έχει κανέναν σύμμαχο, έχοντας χάσει προ πολλού και την κοινή γνώμη που δεν ξεχνάει όλα όσα έχουν γίνει στο ποδόσφαιρο τα περασμένα χρόνια.

Η ΛΙΓΚΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Το χειρότερο από όλα όμως είχε να κάνει και πάλι με το πώς ο πρόεδρος του Ολυμπιακού προσπάθησε να δείξει ότι και με αυτή την κίνηση εκπροσωπεί όλη την Λίγκα της οποίας είναι πρόεδρος! Η επιστολή που έστειλε στα ελληνικά και ευρωπαϊκά όργανα είχε το σήμα της Super League και ο ίδιο την υπέγραφε ως πρόεδρος! Και όλα αυτά χωρίς για μία ακόμη φορά να έχει λάβει εξουσιοδότηση από κανέναν! Τέτοιος πρόεδρος είναι! ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αντέδρασαν έντονα για τον εξευτελισμό της Λίγκας και τον τρόπο που την χρησιμοποιεί ο Μαρινάκης και φυσικά έφθασαν στο σημείο να μιλούν για μία παράνομη ενέργεια για την οποία πλέον θα αναγκαστούν να κινηθούν δικαστικά.  Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης είπε στην τελευταία Εκτελεστική της ΕΠΟ: «Η επιστολή έχει και αναφορές στον ΠΑΟΚ και τον πρόεδρό μας, Ιβάν Σαββίδη. Μία επιστολή με υπογραφή Super League που καταφέρεται εναντίον του προέδρου μας, ο οποίος μάλιστα στο παρελθόν έχει δώσει και χορηγίες στη Super League».

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι με τέτοιες συνθήκες το μέλλον της Super League  δεν θα είναι μεγάλο!

ΟΙ ΚΡΑΥΓΑΛΕΕΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΦΑΣΕΙΣ

Ο Ολυμπιακός θέτει θέμα διαιτησίας! Θέλει να ρίξει τη διοίκηση της ΕΠΟ γιατί… « ο Μπένετ έχει διαλύσει τα πάντα στο ποδόσφαιρο. Έχει αποτύχει». Ο Μπένετ και η τωρινή ΚΕΔ, στο φετινό εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, στο οποίο τα λάθη είναι πολύ λιγότερα από πολλά άλλα περασμένα χρόνια.  Σε ένα πρωτάθλημα στο οποίο φωνάζει ο Ολυμπιακός, η ομάδα που τυχαίνει και φέτος να απολαμβάνει τα μεγαλύτερα, τα πιο σκανδαλώδη υπέρ της λάθη.

Άραγε στις όποιες επόμενες κινήσεις του ο Ολυμπιακός θα αναφερθεί και σε αυτές τις τρεις εξόφθαλμες παραβάσεις που έγιναν υπέρ του;

Στην Τρίπολη και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο Καραντώνης ακύρωσε με τον χειρότερο και πιο περίεργο τρόπο ένα καθαρό γκολ του Αστέρα, σε φάση που δεν μπορούσε να ελέγξει ο VAR.

Στο Καραϊσκάκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, διαιτητής και VAR ακύρωσαν το καθαρό πέναλτι υπέρ του Ολιβέιρα! Άλλο μεγάλο σκάνδαλο που δεν είχαν επιχειρήματα να δικαιολογήσουν οι άνθρωποι του συστήματα.

Και ήρθε το τελευταίο παιχνίδι Ολυμπιακός-Άρης, εκεί που και πάλι χωρίς λόγο ακυρώθηκε γκολ του Άρη. Και πάλι με τρόπο τέτοιο ώστε να μην μπορεί να παρέμβει το VAR!

Και όμως ο Ολυμπιακός «μιλάει» για διαιτησία!


Τελευταία νέα

Η αποστολή του ΠΑΟΚ Β για Καμπανιακό

Ο ΠΑΟΚ Β ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Καμπανιακό, με τον Αλέξη Αλεξιάδη...

Στην ίδια κατηγορία