Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

«Θρίλερ» με τον Μέσι: Νέο όχι στην Παρί

Δημοφιλή

Όπως αναφέρει γαλλικό δημοσίευμα ο Λιονέλ Μέσι είπε νέο «όχι» στην Παρί Σεν Ζερμέν για νέο συμβόλαιο, με την Ίντερ Μαϊάμι να είναι το πρώτο φαβορί για την απόκτησή του.

Όλο και πιο κοντά στην έξοδό του από την Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο Λιονέλ Μέσι, όπως αναφέρουν τα τελευταία δημοσιεύματα. Συγκεκριμένα τις τελευταίες ώρες ακούγεται αρκετά έντονα, ότι ο Αργεντινό σταρ και ο Νεϊμάρ θα αποχωρήσουν από την γαλλική ομάδα του καλοκαίρι. Τελευταία αναφορά μάλιστα έκανε λόγο, ότι η ρεβάνας της Παρί με την Μπάγερν Μονάχου για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, θα αποτελέσει σημείο τομής για το μέλλον του στην γαλλική ομάδα.

Όπως υποστηρίζει αναφορά της «L’Equipe» οι πιθανότητες παραμονής του Λίο στο Παρίσι όλο και μειώνονται. Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα η πλευρά του Μέσι είπε νέο «όχι» στην Παρί Σεν Ζερμέν για ανανέωση.

Τις εξελίξεις αυτές τις παρακολουθεί από κοντά η Ίντερ Μαϊάμι, η οποία το καλοκαίρι ήταν κοντά στην απόκτηση του Αργεντινού. Φαίνεται μάλιστα ότι η αμερικανική ομάδα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μπέκαμ, είναι φαβορί.

Αντίθετα η Μπαρτσελόνα, που επίσης έχει συνδεθεί με τον Μέσι, δεν μοιάζει πιθανό να κάνει μια μεγάλη μεταγραφή και να φέρει πίσω τον «pulga», λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης της ομάδας.


Τελευταία νέα

Κυριάκος: «Ευχαριστούμε την πιο υπέροχη Τούμπα των τελευταίων ετών»

Mε ανάρτησή του ο Κυριάκος Κυριάκος στάθηκε στην τρομερή δύναμη που έδωσε στην ομάδα η Τούμπα, ζητώντας απ' όλους...

Στην ίδια κατηγορία