Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Θεοδωρίδης: «Να υπάρχουν μόνο νίκες στη συνέχεια για τον ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, αλλά και τη δική του βράβευση, πριν από την έναρξη της αναμέτρησης από τον γηπεδούχο Παναιτωλικό, μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν τιμ μάνατζερ της Κ19 του ΠΑΟΚ, Γιώργος Θεοδωρίδης.

Αναλυτικά, όσα είπε σε εκπομπή της ΕΡΤ 3:

«Είχε προηγηθεί ένας δύσκολος αποκλεισμός για να το ξεπεράσεις. Η ποιότητα που έχει η ομάδα μας, το απέδειξε σε αυτό το παιχνίδι. Ήταν θέμα χρόνου να ξεκλειδώσει αυτό το παιχνίδι. Ελπίζουμε να υπάρχουν μόνο νίκες στη συνέχεια. Φάνηκε η ποιότητα που έχει. Όποια ομάδα παίζει με τον ΠΑΟΚ, κοιτάει να φυλάξει τα νώτα της, αντίθετα με τον ΠΑΟΚ που πρέπει να δημιουργήσει και να κερδίσει. Είμαι πολύ αισιόδοξος και για τα επόμενα παιχνίδια και η ομάδα θα πάρει αυτό που θέλει».

Για τη βράβευση του από τον Παναιτωλικό:

«Ήταν μια πενταετία στον Παναιτωλικό συνολικά. Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί πέρα από τις βραβεύσεις και τη μεγάλη τιμή που μου έκαναν ο κ. Κωστούλας και ο κ. Μπελεβώνης, είναι οι ανθρώπινες σχέσεις που μένουν. Συνδυάστηκε με επιτυχίες της ομάδας και μου προσφέρουν συγκίνηση και χαρά να μη με ξεχνούν οι άνθρωποι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

«Επιστρέψαμε σε… εργοστασιακές ρυθμίσεις»

Για τον τρίτο ημιτελικό της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco αντιμετώπισε τον ΑΕΣΧ Πυλαίας, επικρατώντας με 26-19 και με 2-1 νίκες, έχοντας «καρπωθεί» την πρόκριση...

Στην ίδια κατηγορία