Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Θέμα στην Πορτογαλία ΠΑΟΚ-Βιεϊρίνια

Δημοφιλή

Κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ φαίνεται πως βρίσκεται ο Αντρέ Βιεϊρίνια. Το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο έχει λήξει, ωστόσο η ανανέωσή του θεωρείται πλέον δεδομένη.

Ο αρχηγός της ομάδας αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του για έναν χρόνο ακόμη. Μάλιστα, οι «ασπρόμαυροι» θέλουν η συμφωνία να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, προκειμένου ο Πορτογάλος να βρίσκεται στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Φυσικά, η είδηση κυκλοφόρησε και στην πατρίδα του Βιεϊρίνια, με την «A Bola» να αναφέρει πως η ανανέωσή του είναι δεδομένη και μάλιστα θα βρίσκεται στο Τέχελεν.

«Σε ηλικία 37 ετών, ο Βιεϊρίνια θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη για άλλη μια σεζόν, μετά από συνομιλία με τον πρόεδρο του ελληνικού συλλόγου, Ιβάν Σαββίδη, στην οποία ο εξτρέμ του είπε ότι αισθάνεται ακόμα σε καλή φυσική κατάσταση για να συνεχίσει την καριέρα του.

Την ίδια άποψη έχει και ο Ρουμάνος προπονητής, Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει αύριο στην Ολλανδία, όπου θα βρίσκεται στην προετοιμασία και ο Βιεϊρίνια», αναφέρει το πορτογαλικό δημοσίευμα.


Τελευταία νέα

Τρομερό: Ο μισθός του Μέσι ξεπερνάει το μπάτζετ όλων των ομάδων του MLS!

Το MLS έδωσε ξανά στη δημοσιότητα τη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι...

Στην ίδια κατηγορία