Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Θα επανέλθει για Κουλιεράκη η Άιντραχτ»

Δημοφιλή

Νέος κύκλος δημοσιευμάτων από τη Γερμανία επαναφέρει στο προσκήνιο τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη αφορμή δοθείσης από το ενδιαφέρον της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με γνώμονα την απόκτησή του από τους «ασπρόμαυρους». Γεγονός που μεταφράστηκε στις τρεις προτάσεις που κατέθεσε το γερμανικό κλαμπ για λογαριασμό του Χανιώτη κεντρικού αμυντικού, εισπράττοντας ισάριθμες αρνητικές απαντήσεις από πλευράς ΠΑΟΚ δεδομένου πως δεν διατίθενται να τον παραχωρήσουν τον Ιανουάριο.

Επί της ουσίας, τα νέα δεδομένα που εντάσσουν στην επικαιρότητα των «αετών» γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν μεταξύ άλλων πως «ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός φέρεται πως είναι ανοικτός σε μεταγραφή στη Γερμανία, με την Άιντραχτ να θέλει να τον αποκτήσει το καλοκαίρι» δίνοντας συνέχεια στο υφιστάμενο ενδιαφέρον αναφορικά με την προοπτική ενσωμάτωσης του νεαρού αμυντικού.

Αναλυτικότερα όσα επισημαίνονται:

«Ο Γουίλιαν Πάτσο έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού, μετά από τις καλές του εμφανίσεις με τη φανέλα της Άιντραχτ. Το καλοκαιρινό απόκτημα, έναντι εννέα εκατομμυρίων ευρώ, δεν έχει χάσει ούτε λεπτό στο φετινό πρωτάθλημα, και θα μπορούσε να φέρει μεγάλα κέρδη στα ταμεία της Άιντραχτ, μετά το τέλος της σεζόν.

Εάν τελικά αποχωρήσει, τότε ο Αθλητικός Διευθυντής, Μάρκους Κρος μάλλον έχει ήδη προετοιμαστεί. Όπως είχε γράψει η «Bild», η Άιντραχτ ενδιαφέρεται για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη. Ο 20χρονος αμυντικός του ΠΑΟΚ θεωρείται μεγάλο ταλέντο και φέρεται να είναι ανοικτός σε μεταγραφή στη Γερμανία, με την Άιντραχτ να θέλει να τον αποκτήσει το καλοκαίρι.

Μια άλλη επιλογή για το κέντρο της άμυνας θα μπορούσε να είναι ο Αουρέλ Αμέντα της Γιανγκ Μπόις, αλλά θα έπρεπε πρώτα οι Ελβετοί να βρουν τον αντικαταστάτη του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μπορείς και εσύ να κερδίσεις φανέλα Κουλιεράκη!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη! Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία