Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Διέλυσε το Βόλο η Κ19

Δημοφιλή

Άνετη νίκη για την Κ19 στον Βόλο, που επέτρεψε με ορμή στην αγωνιστική δράση, έπειτα από σχεδόν έναν μήνα, καταγράφοντας το εμφατικό 1-5 επί του Βόλου για την 19η αγωνιστική της Super League.

Πολύ νωρίς, στο 2′, άνοιξε το σκορ ο Δικέφαλος με τον Γκιτέρσο, μετά την ασίστ του Αβράμπου και στο 18′ διπλασίασε τα τέρματά του και πάλι με τον Γκιτέρσο, έπειτα από την πάσα του Δεληγιάννη.

Στο 68′ ο Κούπενος κέρδισε το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Αδάμ για το 0-3 και στο 70′ ο Βόλος μείωσε σε 1-3. Επανήλθε ωστόσο, ο ΠΑΟΚ στο 80′ με τον Καλαϊτσίδη να σκοράρει το τέταρτο γκολ, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Παπαγεωργίου και τον Πολυκράτη στο 89′ να διαμορφώνει το τελικό 1-5 με ωραία ατομική προσπάθεια.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Νικολακούλης, Κούπενος, Δεληγιάννης (70′ Πολυκράτης), Καστίδης, Αβράμπος, Αλμασίδης, Τσομπάνης (60′ Αδάμ), Καλαϊτσίδης (80′ Ζούμπι), Γκιτέρσος (60′ Μύθου), Καλόγηρος (70′ Παπαγεωργίου ), Χατσίδης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χαρούμενοι με την επιστροφή του Εκόνγκ οι Νιγηριανοί

Ο Γουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ επέστρεψε μετά από καιρό σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, με την είδηση αυτή να προκαλεί χαρά...

Στην ίδια κατηγορία