Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Θα είμαστε έτοιμοι με τη Λέφσκι»

Δημοφιλή

Τον απολογισμό της προετοιμασίας της ομάδας του στην Ολλανδία έκανε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Στάνταρ Λιέγης.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: «Η δουλειά μας ήταν πολύ καλή, ήταν μία από τις πιο σημαντικές προετοιμασίες που είχαμε κάνει, με νέα πρόσωπα. Όλοι συμμετείχαν με αφοσίωση και πειθαρχία, παίκτες που πέρσι ήταν μαζί μας ήξεραν τι πρέπει να κάνουν. Οι νεαροί ήρθαν και προσαρμόστηκαν με πειθαρχία. Για εμάς μένει ακόμη ένα σημαντικό βήμα να κάνουμε κλείνοντας τον σχεδιασμό του ρόστερ».

Για τις διαφορές του ΠΑΟΚ φέτος με πέρσι και αν θα είναι έτοιμος για το πρώτο επίσημο παιχνίδι (σ. σ κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας): «Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε γι’ αυτό και το τι ομάδα θα δούμε αυτή τη σεζόν. Είμαστε σε στάδιο δουλειάς, οι παίκτες χρειάζονται 3-4 εβδομάδες ώστε να έρθουν στο επίπεδο ετοιμότητας που θέλουμε. Δουλέψαμε πολύ σκληρά και η ομάδα που θα είναι στη διάθεσή μας για το πρώτο επίσημο παιχνίδι, θα είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας. Και η μία ημέρα στο ποδόσφαιρο παίζει ρόλο για την ετοιμότητα της ομάδας, πρέπει να περιμένουμε».

 


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία