Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τελικός μόνο στο Βόλο!

Δημοφιλή

Αυτό που για τον ΠΑΟΚ έγινε μία χαρούμενη συνήθεια, είναι αυτό που στην πραγματικότητα δεν θέλει να βλέπει κανείς άλλος στην Ελλάδα.

Διότι η παρουσία του Δικέφαλου στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας ενοχλεί. Είναι κακό σπυρί για όλους. Για το κράτος, για την κυβέρνηση, για την αστυνομία, για τους εγχώριους αντιπάλους του.

Θα ήταν μία βολική συνθήκη για όλους, να την πατήσει κάπου ο ΠΑΟΚ και να… τους απαλλάξει από την παρουσία του στον τελικό.

Θα μπορούσαν άνετα να ορίσουν ως έδρα την Αθήνα, θα μπορούσαν άνετα να αποφύγουν μαζικές μετακινήσεις, θα μπορούσαν άνετα να έχουν τους πάντες ικανοποιημένους.

Τώρα όμως πρέπει να βρουν μία επίφαση ισονομίας, που όταν είναι ο ΠΑΟΚ στην μέση δεν είναι και κάτι αυτονόητο.

Εδώ και καιρό υπάρχει διάχυτη η αίσθηση στην ατμόσφαιρα που κάποιοι θέλουν να καταπατήσουν την προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδας που έλεγε ρητά πως ο τελικός (σε περίπτωση συμμετοχής μιας ομάδας από την Αθήνα και μιας από την Θεσσαλονίκη) θα διεξαχθεί είτε στον Βόλο είτε στο εξωτερικό.

Δειλά-δειλά κάποιοι αρχίζουν και ψελλίζουν την λέξη «ΟΑΚΑ». Το εξωτερικό τους φαίνεται ακριβό, ο Βόλος δεν τους ακούγεται ασφαλές μέρος, ειδικά εν μέσω προεκλογικής περιόδου.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να επιτρέψει μία παρανομία για κανέναν λόγο. Είναι θέμα σεβασμού στον σύλλογο και στους οπαδούς του…


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία