Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Για τη νίκη κόντρα στον Μακεδονικό ο ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ Β, ο οποίος αντιμετωπίζει σήμερα (18/3) ως τυπικά γηπεδούχος τον Μακεδονικό στο γήπεδο της Ευκαρπίας. Η σέντρα της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένη για τις 13:45 και θα προβληθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία προέρχεται από το εντυπωσιακό διπλό στην Αθήνα με 1-4 επί του Παναθηναϊκού Β. Με την πρόσφατη αυτή νίκη βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βορείου ομίλου με 24 βαθμούς. Ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές για τον επικείμενο αγώνα.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ Β: Μπαλωμένος, Μοναστηρλής, Μορικέλι, Κωττάς, Παναγιώτου , Σελιμάι, Τασιούρας, Τσοπούρογλου, Γιαξής, Γρόσδης, Ουεντραόγκο, Μελετίδης, Χατζηστραβός, Δαρέλας, Νινούα, Σπυράκος, Μπράντονιτς, Γκορντεζιάνι, Πανίδης, Σπυρίδης. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Τομαράς Ιωάννης, με βοηθούς τους Αθανασιάδη και Τσικλιτάρη, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Φουστανάς Κωνσταντίνος.


Τελευταία νέα

Μονόδρομος η νίκη στη Λαμία

Η Λαμία υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο «Αθανάσιος Διάκος» (17:00, Cosmote Sport 1,) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των playoffs...

Στην ίδια κατηγορία