Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τελευταίο τεστ πριν τα πλέι οφ

Δημοφιλή

O αυριανός αγώνας της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο κόντρα στο Μεσολόγγι δεν πρόκειται να μεταβάλλει τις βαθμολογικές ισορροπίες για κανέναν από τους δύο αντιπάλους. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι παίκτες του Αρη Λυκογιάννη δεν θα επιδιώξουν να κλείσουν με μια ακόμη νίκη την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος πριν ριχτούν στη μάχη των πλέι οφ.

«Το ζητούμενο για μας είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι, ώστε να κλείσουμε νικηφόρα την κανονική περίοδο. Παίζουμε με μία ομάδα, η οποία στην έδρα της δυσκόλεψε όλους τους αντιπάλους της, ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα» υπογράμμισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ σε δηλώσεις του για το αυριανό παιχνίδι, συμπληρώνοντας: «Είναι ένα παιχνίδι, που δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, γιατί δεν αλλάζει η κατάσταση και για τις δύο πλευρές, κι αυτό σημαίνει ότι θα γίνει ένα ελεύθερο παιχνίδι επιθετικά και οι παίκτες δύσκολα θα έχουν το μυαλό τους στην άμυνα. Το ζητούμενο για μας είναι να πάμε καλά στο τελευταίο αγωνιστικό τεστ πριν μπούμε στη διαδικασία των πλέι οφ. Και ο στόχος μας είναι να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Στη διάθεση του Λυκογιάννη βρίσκονται οι Μπιτς, Κονατέ, Λοβ, Γκρίφιν, Τσαλμπούρης, Μαργαρίτης, Κακλαμανάκης, Ρούμογλου, Καμπερίδης, Παπαντωνίου, Κάρτερ και Τέρνερ.

Το αυριανό παιχνίδι στο Αγρίνιο θ΄ αρχίσει στις 20. 00 και θα μεταδοθεί από το ERT Sports 5, της ψηφιακής πλατφόρμας ERT FLIX.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία