Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η πιο παραγωγική του χρονιά

Δημοφιλή

Ο Πάμπλο Γκαρσία χάνει τον Ομάρ Ελ Καντουρί στην τελική ευθεία της σεζόν μετά τη θλάση που υπέστη στον αγώνα της περασμένης Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό. Για τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό, ο οποίος τον ερχόμενο Αύγουστο θα κλείσει τα 31 του χρόνια, ζήτημα είναι αν θα προλάβει να αγωνιστεί σε ένα έστω από τα παιχνίδια των πλέι οφ, που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Ουσιαστικά, αυτό που ελπίζει είναι να παρουσιαστεί έτοιμος για τον τελικό κυπέλλου της 22ας Μαΐου, εφόσον βέβαια ο ΠΑΟΚ ολοκληρώσει το βράδυ της Μ. Πέμπτης αυτό που άρχισε κόντρα στην ΑΕΚ στον πρώτο ημιτελικό του Ολυμπιακού σταδίου και πάρει το εισιτήριο για την τελική αναμέτρηση της διοργάνωσης (σύμφωνα με την προκήρυξη, ο τελικός θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ).

Για τον Αφρικανό ποδοσφαιριστή, το συμβόλαιο του οποίου με το Δικέφαλο τελειώνει στο τέλος της σεζόν, η φετινή περίοδος αποδείχτηκε η πιο παραγωγική σε σύγκριση με τις τρεις προηγούμενες. Θυμηθείτε: Εκλεισε τη σεζόν 2017-18 με 21 συμμετοχές, δύο γκολ και μία ασίστ, τη χρονιά του νταμπλ (2018-19) κατέγραψε 32 συμμετοχές, δύο γκολ και δύο ασίστ, ενώ έκλεισε την περσινή σεζόν με 29 συμμετοχές, ένα γκολ και μια ασίστ.

Ποια είναι τα φετινά του πεπραγμένα; 39 συμμετοχές, τρία γκολ και τέσσερις ασίστ. Βέβαια, ο Ελ Καντουρί έκανε φέτος ρεκόρ και στις…κάρτες. Δέχτηκε 13 κίτρινες (και μία αποβολή), έναντι οχτώ (και μιας αποβολής) της περσινής σεζόν (είχε άλλες δέκα κίτρινες είχε τη σεζόν 2018-19 και τρεις την αμέσως προηγούμενη).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία