Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Τελευταία στιγμή η εκδίκαση για Τάισον

Δημοφιλή

Με τιμωρία δύο αγωνιστικών τιμωρήθηκαν οι Τάισον Φρέντα και Τάσος Μπακασέτας κατόπιν του έντονου διαπληκτισμού που σημειώθηκε μεταξύ τους στο 77΄ της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της πρώτης μεταξύ τους «μάχης» για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος που οδήγησε στην αποβολή των δύο μεσοεπιθετικών. Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Τάισον τέθηκε εκτός από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και κατ΄επέκταση από τα πλάνα του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Με την επισήμανση πως ο 36χρονος εξτρέμ αποκόμισε μικροενοχλήσεις καθώς κινείται στα… κόκκινα λόγω του απαιτητικού προγράμματος όπως επισημάνθηκε από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ δεδομένου πως προ λίγων ημερών «έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης καθώς αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό» ενώ παραμονή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Από πλευράς ΠΑΟΚ κινήθηκαν σε έφεση με γνώμονα την άρση της δοθείσας ποινής του κάτι που σημαίνει πως αναμένει την έκβαση της τελικής του τιμωρίας, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν η πλάστιγγα κάθε άλλο παρά γέρνει προς το μέρος τους. Στα αξιοσημείωτα πως η εκδίκαση του Βραζιλιάνου χαφ έχει οριστεί για το πρωί της Τετάρτης (21/02) ανήμερα της επαναληπτικής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

Παρόμοια τακτική με έφεση ακολουθήθηκε και από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεδομένου πως αναμένει αντιστοίχως μείωση στην τιμωρία του Τάσου Μπακασέτα ούτως ώστε να ξεκαθαριστεί η συμμετοχή των δύο μεσοεπιθετικών στην επαναληπτική αναμέτρηση της Λεωφόρου με γνώμονα την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος. Μίας ρεβάνς που αυτομάτως αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον δεδομένου του ευμετάβλητου σκορ του πρωταρχικού αγώνα στην Τούμπα (0-1), έχοντας αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς, με τον ΠΑΟΚ να αναζητά εναγωνίως αντίδραση προκειμένου να ανατρέψει το εις βάρος του αποτέλεσμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική δράση για το Ποδόσφαιρο Σάλας από τον ΠΑΟΚ!

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία