Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Τελευταία πρόβα πριν το ντέρμπι

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει σήμερα (27/1) την προετοιμασία του για το ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής, στην Τόυμπα, απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Δικέφαλος προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 1-5 κόντρα στον Βόλο και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί, μια σειρά δύσκολων αγώνων στο πρωτάθλημα, με τρία ντέρμπι και μια έξοδο στην έδρα του Ατρόμητου.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους, πλην του Αντρέ Βιεϊρινια, που συνεχίζει με ατομικό πρόγραμμα.

Στην αντίπερα όχθη, ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την ήττα (1-2) από τον Ατρόμητο στην Λεοφώρο, για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Φαριχ Τερίμ θα είναι αναγκασμένος να παραταχθεί χωρίς τους Βέρμπιτς και Σπόραρ που θα μείνουν εκτός για 2-3 εβδομάδες. Όσον αφορά τις επιστροφές, οι Τσέριν, Γερεμέγεφ και Παλάσιος ακολούθησαν το μεγαλύτερο μέρος της τελευταίας προπόνησης, ενώ ο Ιωαννίδης έκανε θεραπεία, αλλά υπολογίζεται κανονικά ενόψει ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Τούμπας και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον μεγάλο αγώνα με το «Τριφύλλι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

ΣOK για Ισπανία: Κίνδυνος αποκλεισμού από όλες τις διοργανώσεις

Η UEFA και η FIFA έθεσαν τελεσίγραφο για την Παρασκευή (30/04) στην ισπανική κυβέρνηση για διευκρινίσεις λόγω έρευνας για...

Στην ίδια κατηγορία