Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τασιούρας: «Στόχος η πρώτη ομάδα»

Δημοφιλή

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ Β συνεχίζεται ενόψει της επόμενης σεζόν στη Super League 2, με τον Λευτέρη Τασιούρα να ετοιμάζεται για τη δεύτερη του σεζόν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ο ταλαντούχος μπακ του Δικεφάλου μιλά στο Forzaonline για τις χρήσιμες εμπειρίες που αποκόμισε από την παρθενική του χρονιά με τη δεύτερη ομάδα, τον μεγάλο στόχο της «πρώτης», αλλά και την ατυχία που του στέρησε τη συμμετοχή στα τελικά του Euro U19 στη Μάλτα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Για εμένα πέρσι ήταν μια αρκετά καλή χρονιά, πήρα αρκετά παιχνίδια. Μπορούσα βέβαια να πάρω και περισσότερα. Φέτος ο στόχος μου είναι να πάρω σίγουρα τον ίδιο αριθμό αγώνων.

Τα παιχνίδια που πήρα πέρσι με βοηθήσαν πάρα πολύ, μου έδωσαν εμπειρία. Η Κ19 με τη Β ομάδα έχουν μεγάλες διαφορές, οπότε σταδιακά βρίσκεις τα πατήματα σου, μέσα από τα παιχνίδια».

Για τις δυσκολίες που εντόπισε ο ίδιος στη Super League 2 και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε:
«Αρχικά, στη Super League 2 είναι όλοι άνδρες, έμπειροι παίκτες. Στην Κ19 υπάρχει το πολύ δύο χρόνια διαφορά ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές. Αυτό πρέπει να το διαχειριστείς, ούτως ώστε όσο περνάει καιρός να βελτιώνεσαι».

Για την αλλαγή προπονητή, τα νέα παιδιά και αν υπάρχουν αλλαγές στη φετινή ομάδα:
«Όποιος κι αν είναι ο προπονητής, για εμένα είναι το ίδιο. Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει. Φυσικά ο κάθε προπονητής έχει τη δική του νοοτροπία, υπάρχουν διαφορές και είναι φυσιολογικό».

Για την ατυχία που του στέρησε τη συμμετοχή στην τελική φάση του Euro στη Μάλτα:
«Από την αρχή των προκριματικών είχαμε στόχο να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Πιστεύαμε στους εαυτούς μας και είμαστε μια ομάδα συμπαγής. Σε αυτό βοηθάει το ότι στο ρόστερ ήμασταν δέκα ποδοσφαιριστές από τον ΠΑΟΚ ,που γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Οπότε ήταν πιο εύκολο να διαχειριστούμε και τις δύσκολες καταστάσεις. Φτάσαμε μέχρι τα τελικά και εκεί ήρθε η ατυχία για εμένα, γιατί κόλλησα κορονοϊό πέντε ημέρες πριν φύγουμε για τη Μάλτα. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, γιατί τα είχα δώσει όλα. Έσφιξα τα δόντια και αναγκαστικά έπρεπε να το προσπεράσω».

Για το κομμάτι του παιχνιδιού του που θα ήθελε να βελτιώσει:
«Πέρσι μου έλειπαν οι αριθμοί. Θα μπορούσα να έχω περισσότερα γκολ, περισσότερες ασίστ. Πιστεύω ότι αυτό το βελτιώνω. Ήδη φέτος, στις προπονήσεις και τα φιλικά, βλέπω τον εαυτό μου να βελτιώνεται σε αυτό το κομμάτι, και πιστεύω ότι τη νέα σεζόν θα είμαι καλύτερος σε αυτό το κομμάτι».

Για τον προσωπικό του στόχο:
«Στόχος του κάθε παιδιού που βρίσκεται εδώ, είναι να βρεθεί στην πρώτη ομάδα. Για αυτό παλεύουμε όλοι. Με τη δουλειά και τη συγκέντρωση ότι μπορείς να φτάσεις εκεί που θέλεις».


Τελευταία νέα

Τελευταίες «ανάσες» στον ΠΑΟΚ

Τις τελευταίες του «ανάσες» απολαμβάνει το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ δεδομένου πως μετά το διήμερο ρεπό που χορηγήθηκε από...

Στην ίδια κατηγορία