Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Τακιανός: «Θα κάνουμε μεταγραφή»

Δημοφιλή

Μήνυμα εστάλη και από πλευράς Φώτη Τακιανού μετά την ανάκρισή του στη συνέντευξη Τύπου με τη λήξη της εντός έδρας αναμέτρησης του ΠΑΟΚ κόντρα στο Μαρούσι (79-85) δίνοντας το «στίγμα» του αναφορικά με την αντικατάσταση του Κένταλ Σμιθ. Όπως είναι ήδη γνωστό, το εξωαγωνιστικό συμβάν που κλόνισε τις ισορροπίες των σχέσεων του παίκτη με την «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ στάθηκε αρκετό προκειμένου να χωρίσουν οι δρόμοι τους και ως εκ τούτου ο ΠΑΟΚ πλέον έχει βγει στην αγορά για την αντικατάστασή του τσεκάροντας περιπτώσεις.

Κατάσταση που φωτογράφισε με τη σειρά του ο Φώτης Τακιανός, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως «έχει ληφθεί η απόφαση ότι θα πάρουμε παίκτη στη θέση του Σμιθ». Λαμβάνοντας υπόψιν δε όλα όσα συνέβησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα με τα περισσότερα εξ αυτών να μη σχετίζονται αμιγώς με το μπάσκετ σημείωσε πως:

«Γεγονότα, που δεν έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό δημιούργησαν αναστάτωση, όχι μόνο στο ψυχολογικό, αλλά και στο ουσιαστικό γιατί χάσαμε δύο παίκτες. Μας επηρεάζει αυτό. Όλοι επηρεάζονται από αυτό. Το συζητήσαμε, αλλά μας προκάλεσε σοκ. Το πόσο επηρεάζει τον καθένα, δεν το ξέρω. Σε μία μέρα ανατράπηκαν πολλά δεδομένα. Επειδή είναι θέματα, δεν μπορούμε να τοποθετηθούμε, δεν σχετίζονται καθαρά με το μπάσκετ. Θα δούμε πως θα βρούμε τα πατήματά μας. Είναι κρίμα που δημιουργήθηκαν σε μία μέρα θέματα, που επηρεάζουν την ομάδα. Καλούμαστε να βρούμε λύσεις».


Τελευταία νέα

Χασεκίδης: «Έκλεισε μία χρονιά πολύ πετυχημένη για το ανδρικό τμήμα χάντμπολ»

Την δική του δήλωση μετά το τέλος της αγωνιστικής σεζόν του τμήματος Χάντμπολ ανδρών, έκανε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας...

Στην ίδια κατηγορία