Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Τακιανός: «Στην παράταση έπαιξε ρόλο η καρδιά!»

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ έφυγε με τεράστιο διπλό από την Προύσα, αφού επικράτησε με 87-88 σε διπλή παράταση επί της Τόφας Μπούρσα στο Game 2 των Play in του Basketball Champions League.

O Φώτης Τακιανός έκανε δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου, μιλώντας για το κίνητρο των «ασπρόμαυρων», αλλά και τον κόσμο του Δικεφάλου, που ταξίδεψε στην Τουρκία για να στηρίξει την ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Πριν το παιχνίδι, γνωρίζαμε ότι ήταν ένα do or die παιχνίδι για εμάς. Συζητήσαμε και ότι αν δεν θέλουμε να σταματήσει το ταξίδι στο BCL, πρέπει να παίξουμε καλύτερα από άλλες φορές. Κίνητρο για εμάς ήταν η εμφάνιση στην έδρα μας, γιατί θέλαμε να εμφανιστούμε καλύτεροι. Δεν μας αξίζει να έχουμε τέτοιου είδους εμφανίσεις.

Όπως καταλαβαίνεται ένα παιχνίδι που κρίνεται σε δύο παρατάσεις, δεν παίζουν ρόλο οι επιθέσεις και οι άμυνες, αλλά η καρδιά. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν με καρδιά. Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήταν μαζί μας.

Ήταν παρόντες και στην έδρα μας και τους απογοητεύσαμε. Το τρίτο παιχνίδι είναι στο σπίτι μας και θα παλέψουμε. Είμαστε περήφανοι για την ομάδα και για τον κόσμο μας. Πρέπει να χαλαρώσουμε και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κεντζιόρα: «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους» (pic)

Ο... οργανωτής του μίνι πάρτι που στήθηκε μπροστά στη Θύρα 4 μεταξύ των φίλων του ΠΑΟΚ και του αγωνιστικού...

Στην ίδια κατηγορία