Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Τακιανός: «Να εκμεταλλευτούμε την έδρας μας»

Δημοφιλή

Πριν από δύο ημέρες ήταν στη Γενεύη και παρακολούθησε το ετήσιο workshop των προπονητών των ομάδων που συμμετέχουν στο Basketball Champions League και σήμερα το μεσημέρι, από το γραφείο του στο PAOK Sports Arena, ο Φώτης Τακιανός έμαθε τις ομάδες που θα βρει στο δρόμο του ο ΠΑΟΚ. Στην πρώτη του σεζόν ως Head Coach στη διοργάνωση ο 54χρονος κόουτς είδε δύο πολύ ισχυρούς αντιπάλους να είναι στον ίδιο όμιλο με τον ΠΑΟΚ mateco, περιμένει την τέταρτη ομάδα, αλλά φαίνεται ότι η γνώμη του δεν αλλάζει για τον βαθμό δυσκολίας που υπάρχει.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θεωρώ ότι κληρωθήκαμε στον δεύτερο δυσκολότερο όμιλο από πλευράς δυναμικότητας ομάδων. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύο ομάδες, για τις οποίες μπορεί να μην γνωρίζουμε ακόμη τι ακριβώς θα παρουσιάσουν, αλλά ξέρουμε πως λειτουργούν, τι μπάτζετ έχουν και τις στόχους θέτουν, τόσο όσον αφορά τις εθνικές λίγκες, αλλά και στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Από τις πρώτες τους κινήσεις φαίνεται ότι Galatasaray και Hapoel θέλουν να παρουσιάσουν ρόστερ υψηλού επιπέδου. Δεν θα ήταν έκπληξη εάν ο απώτερος σκοπός τους είναι να παίξουν κάποια στιγμή στην Ευρωλίγκα. Έχουν άλλωστε τη δυνατότητα να το κάνουν», σχολίασε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco και πρόσθεσε: «Δεν μπορούμε ακόμη να μιλήσουμε για την 4η ομάδα του ομίλου, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν δύο ομάδες που είναι φαβορί.

Εμείς θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρας μας, τη συμπαράσταση του κόσμου μας, και να φτιάξουμε εκείνο το αγωνιστικό προφίλ που θα μας δώσει τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό. Είναι πολύ νωρίς ακόμη, οι ομάδες τώρα δημιουργούνται, νομίζω ότι θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ο πολύ δύσκολος όμιλός μας».


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία