Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Συνεχάρη τις γυναίκες του ΠΑΟΚ η FIFA και ο Ινφαντίνο!

Δημοφιλή

Η FIFA και ο Τζιάνι Ινφαντίνο, έδωσε συγχαρητήρια στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Δικεφάλου, μέσω της ΕΠΟ ευχαριστώντας τον ΠΑΟΚ για την συνεισφορά στην ανάπτυξη και ευημερία του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Α.Σ. ΠΑΟΚ:

«Συγχαρητήρια επιστολή, μέσω της ΕΠΟ, απέστειλε ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, για την περήφανη κατάκτηση του 18ου Πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επιστολή:

«Με μεγάλη χαρά συγχαίρω την γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ για τον τίτλο των πρωταθλητριών της Ελλάδας για τη σεζόν 2022-23!

Αυτός ο τίτλος δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς την σκληρή δουλειά, το πάθος και την αφοσίωση ολόκληρης της ομάδας, και όλοι στον σύλλογο μπορούν να είναι πολύ περήφανοι. Παρακαλώ να μεταφέρετε τις ευχαριστίες μου και τα συγχαρητήριά μου σε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτήν τη μεγάλη επίτευξη.

Εκ μέρους ολόκληρης της ποδοσφαιρικής κοινότητας, επίσης, εκμεταλλεύομαι αυτήν την ευκαιρία για να σας ευχαριστήσω εσάς και την Ομοσπονδία σας για την συνεισφορά σας στην ανάπτυξη και ευημερία του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Ανυπομονώ να σας δω ξανά σύντομα.

Με ειλικρινείς χαιρετισμούς,

Τζιάνι Ινφαντίνο».


Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική δράση για το Ποδόσφαιρο Σάλας από τον ΠΑΟΚ!

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία