Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Tακιανός: «Μείναμε από ενέργεια, μείναμε από παίκτες»

Δημοφιλή

Την κακή εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΚ προσπάθησε να εξηγήσει ο Φώτης Τακιανός μέσω των δηλώσεών του.

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση και ενέργεια. Μπλοκάραμε σε όλα τα επίπεδα την ΑΕΚ» είπε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ, και συνέχισε: «Υπάρχει μια καθίζηση στο δεύτερο ημίχρονο, λόγω της κούρασης και της ενέργειας. Άδειασε η ομάδα. Θεωρώ ένα κομμάτι οφείλεται στην ενέργεια και στην κούραση, γιατί όταν δίνεις τόσο μεγάλα επίπεδα ενέργειας στο δεύτερο ημίχρονο για να περιορίσεις μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ, αδειάζεις και εκεί χρειάζεται τo rotation για να υποστηρίξεις την προσπάθεια σου. Ήρθαμε με μείον δύο ξένους σήμερα. Έπρεπε να κρατήσουμε τη συγκέντρωση και την ενέργεια και δεν μπορέσαμε να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί. Μείναμε από ενέργεια, μείναμε από παίκτες, η φθορά από τα φάουλ και από την κούραση, έπαιξε καθοριστικό ρόλο, χωρίς να είναι ο μοναδικός λόγος».

 


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία