Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Μουργκ: «Τέτοιο κρύο και βροχή δεν έχω ζήσει στην Αυστρία!»

Δημοφιλή

Από τους πρωταγωνιστές της σημερινής επικράτησης του ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανσερραϊκό ήταν ο Τόμας Μουργκ, ο οποίος στις δηλώσεις του σχολίασε και τις καιρικές συνθήκες.

«Για μένα το πιο σημαντικό σήμερα είναι που νίκησε η ομάδα και όχι οι προσωπικές μου επιδόσεις. Παίξαμε πάρα πολύ καλά, πετύχαμε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και στα αποδυτήρια είπαμε να συνεχίσουμε με την ίδια ένταση και έτσι φτάσαμε στο τελικό 5-0, με μια πολύ καλή εμφάνιση» τόνισε αρχικά ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός, που πρόσθεσε: «Σήμερα είναι η δεύτερη φορά που νικήσαμε μετά από διακοπή των Εθνικών ομάδων, οπότε έχουμε αφήσει στο παρελθόν τα άσχημα αποτελέσματα μετά από διακοπές.  Στο σημερινό παιχνίδι, δείξαμε ότι μένουμε ανεπηρέαστοι από τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις των παικτών που συμμετέχουν με τις Εθνικές τους ομάδες. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη απέναντι στον Πανσερραϊκό και κοιτάμε όπως κάθε φορά το επόμενο παιχνίδι».

Για τις καιρικές συνθήκες: «Σήμερα ειδικά ήταν πάρα πολύ δύσκολες και τέτοιο κρύο και βροχή εγώ δεν έχω ζήσει στην Αυστρία. Στο δεύτερο μου γκολ ο Σβαμπ αστειεύτηκε μαζί μου για τον τρόπο που το πέτυχα».


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία