Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Γκαρσία «έγραψε» πάλι: Ο…. χοντρούλης Βιεϊρίνια κι ο Παυλάρας

Δημοφιλή

Εχει τον τρόπο του ο Πάμπλο Γκαρσία να κλέβει τις εντυπώσεις με τις ατάκες του.

Χαρακτηριστικά όσα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: «Τα ματς που ήμουν στον ΠΑΟΚ ήταν χωρίς κόσμο λόγω πανδημίας. Είμαι πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Για μένα είναι προσωπική νίκη να με φωνάζουν Παυλάρα στο δρόμο. Αυτό μένει, οι άνθρωποι μένουν. Με τον Βιεϊρίνια γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ δεν ξέραμε αν ήταν… ποδοσφαιριστής! Γιατί ήταν κοντός και χοντρούλης. Μετά από τόσα χρόνια και τόση δουλειά που έριξε, όλοι ξέρετε ποιος είναι. Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες που κάνουν τη διαφορά από το κέντρο και μπροστά. Καλή τύχη σε όλες τις ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη και κυρίως στον ΠΑΟΚ. Είμαι ευγνώμων στον ΠΑΟΚ και αυτή είναι η ζωή. Ήμουν στην Ισπανία και είχα πολλούς φίλους, αλλά και εδώ στον ΠΑΟΚ έκανα πολλούς φίλους».

Για τα όσα του είπε ο Λουτσέσκου: «Εκτιμώ τα καλά λόγια του Λουτσέσκου, εμείς όμως πρέπει να βελτιωθούμε. Το εύκολο θα ήταν για εμένα να παίξουμε αμυντικά για να πάρουμε το μηδέν, αλλά δεν είμαι τέτοιος, δεν παίζουμε έτσι. Έχουμε μπροστά μας πολύ δουλειά».


Τελευταία νέα

Ματσάρες σε Conference και Europa League

Καταπληκτικός σε εξέλιξη, ένταση και σασπένς ήταν κι ο δεύτερος ημιτελικός του Europa Conference League, με τη Φιορεντίνα να...

Στην ίδια κατηγορία