Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Τακιανός: «Κάναμε αβίαστα λάθη και τα πληρώσαμε»

Δημοφιλή

Τους λόγους, για τους οποίους ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα στο Αλεξάνδρειο από τον Αρη με 77-63, ανέλυσε στη συνέντευξη Τύπου ο Φώτης Τακιανός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Δικεφάλου: «Ήταν ένα παιχνίδι που ξέραμε τον βαθμό δυσκολίας. Προετοιμαστήκαμε όσα καλύτερα γινόταν σε άμυνα κι επίθεση. Μπορέσαμε και ακολουθήσαμε το επιθετικό μας πλάνο στο πρώτο ημίχρονο, κάτι που μας επέτρεψε να είμαστε κοντά στο σκορ. Η εικόνα μας άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν κάναμε αβίαστα λάθη. Είχαμε κάνει πολλά λάθη, που θα μπορούσαμε να αποφύγουμε. Τα λάθη δεν άλλαζαν μόνο την κατοχή, γίνονταν στο χώρο του κέντρου και ο Άρης τιμώρησε τα λάθη με ελεύθερες βολές. Ο Άρης είχε το εύκολο καλάθι, κάτι το οποίο προσπαθήσαμε να το περιορίσουμε. Θέλω να προσθέτως, επίσης, ότι στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε η κούραση, αλλά και τα φάουλ. Υπήρχε ένα σημείο στο οποίο, λόγω των τριών νέων παικτών, είχαμε σοβαρά χρονικά σημεία με ασυνεννοησία. Έχουμε τρεις νέους παίκτες και είναι φυσιολογικό. Εκδηλώθηκε αυτή η ασυνεννοησία μέσα από την κούραση και τα εύκολα λάθη. Συγχαρητήρια στον Άρη. Εμείς καλούμαστε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι με τον Άρη για το Κύπελλο».

Για την αστοχία στο τρίποντο:

«Η διαδικασία του τριπόντου είναι μια διαδικασία που προσπαθούμε να βρούμε λύσεις. Στο προηγούμενο παιχνίδι ο Άλστον είχε 2/3, σήμερα είχε 0/4. Είναι μια διαδικασία που προσπαθούμε να βρούμε λύση. Δεν έχουμε την ευκαιρία να σκοράρουμε μέσα από ομαδική δουλειά. Έχει να κάνει και με την ένταξη των νέων παικτών μας».

Για την τακτική και τη μη χρησιμοποίηση του Τσαϊρέλη στο δεύτερο ημίχρονο:

«Υπήρχε μια διαδικασία τακτικής στη θέση 5. Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε το παιχνίδι του Άρη, δεν είχε πρόβλημα ο Τσαϊρέλης. Ψάχναμε να βρούμε έναν παίκτη να εκτελέσει έξω από το τρίποντο».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο επιδραστικός Κέβιν Πόρτερ

Ο ΠΑΟΚ λίγο πριν την έναρξη των play out πυροδότησε την «βόμβα» με την απόκτηση του σταρ του ΝΒΑ,...

Στην ίδια κατηγορία