Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Μεϊτέ τους κέρδισε όλους

Δημοφιλή

Ο Σουαλιό Μείτέ αναδείχθηκε Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 21η αγωνιστική της Super League 2023-24.

Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είχε τον απόλυτο έλεγχο. Ο ΠΑΟΚ δεν απειλήθηκε ποτέ. Ο ΠΑΟΚ είχε 15 τελικές προσπάθειες προς την αντίπαλη εστία για 89 λεπτά, αλλά γκολ δεν βρήκε.

Δεν το έβαλε όμως ποτέ κάτω. Διατήρησε την ψυχραιμία του και το καθαρό του μυαλό, πίστεψε στο πλάνο του και δικαιώθηκε, καθώς έφυγε με ένα σπουδαίο διπλό με 0-2, σκοράροντας δύο φορές στα τελευταία λεπτά.

Όποιος παρακολούθησε το παιχνίδι σίγουρα θα είναι ακόμα εντυπωσιασμένος από μία κυριαρχική φιγούρα στη μεσαία γραμμή. Από έναν παίκτη που επί 90 λεπτά πάλευε, κρατούσε μπάλα, έκοβε, μοίραζε και κέρδισε όλες τις μονομαχίες που έδωσε.

Ο λόγος φυσικά για τον Σουαλιό Μεϊτέ , ο οποίος ήταν κομβικός για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου , δίνοντας μία ποδοσφαιρική παράσταση υψηλού επιπέδου.Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης ο Γάλλος μέσος κέρδισε τις προτιμήσεις του κοινού και με ποσοστό 47,14% κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.Το βάθρο συμπλήρωσαν οι σκόρερς.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Στέφαν Σβαμπ , που είχε το κρύο αίμα να εκτελέσει στο 90′ και να βάλει τον ΠΑΟΚ σε ρόλο οδηγού στο παιχνίδι, ενώ στην τρίτη θέση έμεινε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ο οποίος ήρθε από τον ΠΑΟΚ, έδωσε ενέργεια στην ομάδα, δημιούργησε ρήγματα στην άμυνα των γηπεδούχων κι έβαλε τη σφραγίδα του μ’ ένα υπέροχο γκολ στο φινάλε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ματσάρες σε Conference και Europa League

Καταπληκτικός σε εξέλιξη, ένταση και σασπένς ήταν κι ο δεύτερος ημιτελικός του Europa Conference League, με τη Φιορεντίνα να...

Στην ίδια κατηγορία