Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τάισον σε Βιεϊρίνια: «Σε ευχαριστώ για όλα!»

Δημοφιλή

Παίρνοντας τη σκυτάλη μετά την ανάρτηση του Κάλεντ Νάρεϊ αναφορικά με τα 38α γενέθλια του Αντελίνο Βιεϊρίνια αλλά και της UEFA που επικοινώνησε τις δικές της ευχές στον πολύπειρο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, σειρά πήρε ο Τάισον αποστέλλοντες τις εορταστικές του ευχές με μία ιδιαίτερη ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος χαφ επισήμανε χαρακτηριστικά «χρόνια πολλά αρχηγέ. Σε ευχαριστώ για όλα» κάνοντας μνεία στη σχέση που έχει «χτίσει» με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια αρχής γενομένης από τον ερχομό του στη Θεσσαλονίκη. Πόσω μάλλον αν προσθέσει κανείς και το ότι αμφότεροι επικοινωνούν στα πορτογαλικά κάτι που διαδραμάτισε το ρόλο του στην προσαρμογή του Τάισον, έχοντας διαμορφώσει με το… καλημέρα εξαιρετικές σχέσεις μαζί του.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Αναφορικά με όσα είχε υπογραμμίσει ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός σε προσωπικές του τοποθετήσεις στο FORZAonline προ λίγων μηνών δε ορμώμενος από τη συνύπαρξη του με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια είχε διευκρινίσει πως «είναι από τους ανθρώπους που με αγκάλιασε από την πρώτη μου ημέρα στην Ελλάδα. Είναι για μένα κάτι σαν μεγάλος αδερφός. Και μέχρι σήμερα με βοηθάει πολύ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Οι αριθμοί των φορ του ΠΑΟΚ λένε την αλήθεια

Μπορεί να λένε πως οι αριθμοί είναι ο καλύτερος τρόπος για να πεις ψέματα, ωστόσο κάποιοι δεν μπορούν να...

Στην ίδια κατηγορία