Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Τάισον: «Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!» (pic)

Δημοφιλή

Ένα ακόμη νικηφόρο αποτέλεσμα απέσπασε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος τρέχει αήττητο σερί επτά αγώνων σε Super League, Κύπελλο Ελλάδας και UEFA Conference League. Οι «ασπρόμαυροι» κέρδισαν με 1-0 τον ΝΠΣ Βόλο στο πρώτο ματς για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας κι έβαλαν τις προϋποθέσεις για την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού.

Μία ακόμη συμμετοχή κατέγραψε ο Τάισον, την 23η φέτος, με τον Βραζιλιάνο να περνά στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στο 67ο λεπτό στη θέση του Κίριλ Ντεσπόντοφ. Ηγετικό ρόλο στην ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έχει ο 35χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί μόνο απέναντι στον ΟΦΗ και τον Παναιτωλικό τη φετινή αγωνιστική χρονιά.

Ο Τάισον έστειλε το δικό του μήνυμα, μετά το τέλος του αγώνα, κάνοντας «focus» στο επερχόμενο ευρωπαϊκό ματς με την HJK για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Conference League.

«Πρώτο παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδας! Κάνουμε focus στο ματς για την ερχόμενη Πέμπτη, το τελευταίο μας παιχνίδι στο UEFA Conference League. Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Τάισον.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Τάισον:


Τελευταία νέα

Κυριάκος: «Ευχαριστούμε την πιο υπέροχη Τούμπα των τελευταίων ετών»

Mε ανάρτησή του ο Κυριάκος Κυριάκος στάθηκε στην τρομερή δύναμη που έδωσε στην ομάδα η Τούμπα, ζητώντας απ' όλους...

Στην ίδια κατηγορία