Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Βόλεϊ: Τί αναμένεται να γίνει με το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Δημοφιλή

Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο συγκάλεσε για σήμερα (8/12) η ΕΣΑΠ μετά τα θλιβερά επεισόδια στου Ρέντη στον προημιτελικό του στο βόλεϊ, μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Με τον αστυνομικό να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και τις μαζικές προσαγωγές που έγιναν χθες μετά τα επεισόδια, στην Λίγκα είναι σε αναμμένα κάρβουνα και θα συνεδριάσουν για να κάνουν μία εκτίμηση της κατάστασης.

Το πιο πιθανό σενάριο με την κατάσταση να παραμένει τεταμένη αυτή τη στιγμή, λόγω της κατάστασης της υγείας του αστυνομικού είναι ότι ο αγώνας θα αναβληθεί οριστικά, κάτι που θα ανακοινώσει και τυπικά η ΕΣΑΠ λογικά, μετά το έκτακτο Δ.Σ.

Το λόγο θα έχουν πλέον οι αρμόδιες δικαστικές αρχές για τα όσα συνέβησαν έξω από το κλειστό του Ρέντη. Υπενθυμίζεται ότι για την νοκ-άουτ προημιτελική φάση του League Cup «Νίκος Σαμαράς», ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε χθες (7/12) στο κλειστό της Μίκρας τον Άθλο Ορεστιάδας, του οποίου και επικράτησε με 3-1 και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά.


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία