Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τα βλέμματα στον Κουλιεράκη (video)

Δημοφιλή

Την τιμητική του είχε σήμερα (5/3) ο ΠΑΟΚ από την UEFA, με την διοργανώτρια αρχή να στέλνει τις δικές της ευχές για τα γενέθλια του Γιάννη Κωνσταντέλια, που έγινε 21 χρονών.

Ακολούθησε η υπενθύμιση για την επιστροφή του Δικεφάλου στο Conference League, με το τέρμα του Μαγκομέντ Οζντόεφ, στο τελευταίο ματς των ομίλων της διοργάνωσης, απέναντι στην Ελσίνκι. Ενώ τα βλέμματα πέφτουν στον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, ενόψει της αναμέτρησης για τους «16», με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Πιο συγκεκριμένα, η UEFA ξεχώρισε κάποιους ποδοσφαιρίστες από τις ομάδες που συνεχίζουν στο Conference League και παροτρύνει τους φιλάθλους να παρακολουθήσουν τις εμφανίσεις τους, αυτή την Πέμπτη (7/3).

Στην λίστα βρίσκονται οι Κωνσταντίνος Κουλιεράκης (ΠΑΟΚ), Σεμπάστιαν Σιμάνσκι (Φενέρμπαχτσε), Μίχαελ Κεϊγιόντ (Φιορεντίνα) και ο Ίγκορ Τιάγκο (Κλαμπ Μπριζ).

«Τέσσερα κορυφαία άτομα που κάνουν την διαφορά για την ομάδα τους…Εδώ είναι αυτοί που πρέπει να παρακολουθήσετε αύτη την εβδομάδα» αναφέρει στην λεζάντα του ο λογαρισμός του Conference League.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τελευταία προπόνηση και αποστολή για ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει σήμερα στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τους «ασπρόμαυρους»...

Στην ίδια κατηγορία