Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Τα νέα πρόσωπα της διοίκησης του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Νέο Δ.Σ. θα έχει, πάντα υπό την προεδρία του Ιβάν Σαββίδη, ο ΠΑΟΚ, αφού στη διοίκηση του Δικεφάλου προστέθηκαν τρία νέα πρόσωπα, με τον καθένα να έχει διαφορετικό πεδίο δράσης.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης θα είναι ο Β Αντιπρόεδρος του Δικεφάλου, με τις συστάσεις για τον άλλοτε προπονητή, να είναι περιττές. Ο Αναστασιάδης υπηρέτησε τον ΠΑΟΚ τόσο σαν ποδοσφαιριστής, όσο και σαν προπονητής, με πολλαπλές θητείες στον πάγκο του Δικεφάλου.

Θέση στη διοίκηση, ως μέλος, παίρνει και ο Βασίλης Χατζηαποστόλου που θα είναι ο συντονιστής του δικτύου των συνεργατών των «ασπρόμαυρων».
Πρόκειται για έναν πολύπειρο παράγοντα του ποδοσφαίρου, με πολυετή θητεία 40 ετών στην ΕΠΣ Κιλκίς, επί χρόνια πρόεδρος της και με συμμετοχή και στην ΕΠΟ.

Πριν από περίπου ένα χρόνο είχε γίνει γνωστό ότι είχε αναλάβει εξωδιοικητικό ρόλο και πλέον εντάσσεται και στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Ακόμα ένα πρόσωπο είναι ο Δημήτρης Μουτσάκης, που ως μέλος θα αναλάβει το πρότζεκτ της Νέας Τούμπας.

Ο κ. Μουτσάκης είναι  Γενικός Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών του ομίλου Dimera, και μάλιστα είχε δώσει το παρών στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της συμφωνίας με τις εταιρίες Populous – Salfo, για το νέο γήπεδο του Δικεφάλου.

Τέλος, θέση στο ΔΣ παίρνει και ο κ. Περικλής Παπαδόπουλος, ως υπεύθυνος Ιατρικών θεμάτων.

Πρόκειται για τον Καθηγητή της Β’ Ορθοπαιδικής Κλινικής ΑΠΘ του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Γ. Γεννηματάς».

Μάλιστα από τον Ιούλιο του 2020 είναι στους επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, μαζί με τους Ιωάννης Γιγής και Κωνσταντίνος Δίτσιος,


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία