Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα είπαν Μπότο-Γκαρσία

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ Β ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα της Super League 2 με τον Πάμπλο Γκαρσία να είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο τιμόνι της δεύτερης ομάδας των «ασπρόμαυρων».

Πριν την πρεμιέρα στη Βέροια ο Ουρουγουανός τεχνικός είχε μια συζήτηση αρκετής ώρας με τον αθλητικό διευθυντή του Δικεφάλου, Ζοσέ Μπότο. Άλλωστε, οι δύο άνδρες έχουν βρει κώδικα επικοινωνία και η γενικότερη σχέση τους είναι σε καλά επίπεδα.

Ο Πορτογάλος ήθελε να σιγουρευτεί πως ο Γκαρσία θα τηρήσει τα όσα έχουν ειπωθεί μεταξύ τους, δηλαδή πως ο ΠΑΟΚ Β θα έχει ίδιο σχηματισμό, αλλά και παρόμοια φιλοσοφία με την πρώτη ομάδα, έτσι ώστε οι παίκτες που προβιβάζονται στην αντρική ομάδα των «ασπρόμαυρων» να χρειάζονται λιγότερο χρόνο προσαρμογής.

Επίσης, μεταξύ άλλων τον ενημέρωσε πως στη δεύτερη ομάδα θα βρεθεί ο Γιάννης Μιχαηλίδης, προκειμένου να πάρει μερικά παιχνίδια για να βρει αγωνιστικό ρυθμό μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο. Από την πλευρά του ο Γκαρσία ήταν συγκαταβατικός στα όσα άκουγε από τον αθλητικό διευθυντή του Δικεφάλου. Πρέπει να σημειωθεί ότι τα ματς του ΠΑΟΚ Β θα τα παρακολουθεί ανελλιπώς ο βοηθός του Μπότο, Αντρέα Φεντσένκοφ.

 


Τελευταία νέα

Η… γκολάρα Μπράντον στην προπόνηση (video)

Με μοναδικό απόντα τον Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ ο ΠΑΟΚ εισέρχεται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του με ΑΕΚ για...

Στην ίδια κατηγορία