Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Τα δεδομένα για την επιστροφή του Μπάμπα στον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κλείσει τα κενά του στο ρόστερ και βάζει μπροστά ταυτόχρονα πολλές μεταγραφικές υποθέσεις. Μία από τις υποθέσεις που έχουν προκρίνει οι άνθρωποι του Δικεφάλου είναι αυτή του Μπάμπα Ράχμαν, ενός ποδοσφαιριστή που γνωρίζει την ομάδα και το περιβάλλον, καθώς αγωνίστηκε στους «ασπρόμαυρους» στο δεύτερο μισό της σεζόν 2020/21 και μάλιστα κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος έχει συμφωνήσει με τον Γκανέζο αριστερό μπακ και πλέον απομένει το τελικό «ΟΚ» της Τσέλσι, για να τον αφήσει ελεύθερο. Η ομάδα από το Λονδίνο έχει ξεκινήσει τις αποδεσμεύσεις πολλών ποδοσφαιριστών, ενώ ενδιάμεσα υπήρξαν και οι αποχωρήσεις των Καντέ, Κουλιμπαλί και Κόβασιτς και στην ατζέντα τους βρίσκεται και ο Μπάμπα, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου του 2024.

Εφόσον, το συμβόλαιο του παίκτη ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο, στην Τσέλσι έχουν πάρει απόφαση πως ο παίκτης δεν θα πουληθεί και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα τον αφήσει από τώρα ελεύθερο, με τον παίκτη να ετοιμάζει βαλίτσες για τη Θεσσαλονίκη, ώστε να φορέσει ξανά την ασπρόμαυρη φανέλα.


Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική δράση για το Ποδόσφαιρο Σάλας από τον ΠΑΟΚ!

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία