Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Μπαρτσελόνα: Ο τρόπος με τον οποίο μπορεί να μείνει άμεσα ελεύθερος ο Γκούντογκαν

Δημοφιλή

Σύμφωνα με το «Athletic», η Ιλκάι Γκουντογκάν θα μπορούσε να μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι αυτό, παρ’ ότι υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο πριν λίγες μέρες. Η δύσκολη οικονομική κατάσταση της Μπαρτσελόνα δεν έχει περάσει. Ακόμη κι αν η θέση της ομάδας είναι βελτιωμένη σε σχέση με πέρυσι, όπως λέγεται, όσοι πηγαίνουν εκεί φροντίζουν για να έχουν και να μην περάσουν όσο πέρασαν πέρυσι ο Κούντε και άλλοι παίκτες που δυσκολεύτηκαν να δηλωθούν. Έτσι, έκανε και ο Ιλκάι Γκουντογκάν.

Οι Καταλανοί επέμειναν πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με την εγγραφή του συμβολαίου του «Γκούντο» στην La Liga, ωστόσο εκείνος ήθελε κάποιες διαβεβαιώσεις, τις οποίες και τελικά πήρε για να υπογράψει το πολυετές του συμβόλαιο με τους «μπλαουγκράνα».

Μία εξ’ αυτών είναι η ρήτρα που συμπεριλήφθηκε στην συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, όπως αποκάλυψε το «Athletic», η οποία του δίνει την δυνατότητα να φύγει ως ελεύθερος από την ομάδα πριν τελειώσει το παρόν μεταγραφικό παράθυρο, αν παρουσιαστούν δυσκολίες στην εγγραφή του, έτσι ώστε να μην μείνει ξεκρέμαστος.


Τελευταία νέα

Διονύσης Χασιώτης: «Οσα έζησα στα 7,5 χρόνια στον ΠΑΟΚ»

Με 200 συμμετοχές στο ενεργητικό του με την φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Διονύσης Χασιώτης έχει ασφαλώς πολλά να θυμηθεί...

Στην ίδια κατηγορία