Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Τα αφήνει όλα πίσω του…

Δημοφιλή

Για τον δεύτερο προημιτελικό της Volley League γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το απόγευμα του Σαββάτου 30 Μαρτίου, την ΑΕΚ, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 σετ. Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Ντέακ, Πολυνοπούλου, Τσιόγκα, Ουίλιαμς, Φανγκ, Κλέπκου και λίμπερο την Ξανθοπούλου.

Στο πρώτο σετ, το «μουδιασμένο» ξεκίνημα των παικτριών του Δικεφάλου, επέτρεψε στις γηπεδούχες να πάρουν προβάδισμα, 10-4. Η διαφορά συνέχισε να παραμένει σε υψηλά επίπεδα και στα μέσα, 15-7, με τις παίκτριες του Δικεφάλου να βγάζουν αντίδραση και να μειώνουν, 16-14. Ένα 3-0 σερί των γηπεδούχων αύξησε την διαφορά, 19-4, οι «ασπρόμαυρες» δεν είχαν απάντηση στη συνέχεια, με το 25-21 να διαμορφώνει το 1-0.

Στο δεύτερο σετ, οι παίκτριες του ΠΑΟΚ ήταν εκείνες που ξεκίνησαν δυναμικά, παίρνοντας το προβάδισμα, 1-6. Η διαφορά συνέχισε να υπάρχει, 4-9, ωστόσο με 5-0 σερί το σετ… ισορρόπησε, 9-9. Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι δύο ομάδες πηγαίναν χέρι-χέρι έως το 19-18. Οι παίκτριες του ΠΑΟΚ ανέβασαν ρυθμό και πήραν το προβάδισμα, 22-23, ωστόσο με 3-0 σερί οι αντίπαλοι έκαναν το 25-23 και το 2-0.

Στο τρίτο σετ, και με την πρόκριση να έχει κριθεί, ο Θάνος Τερζής μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες της ομάδας του. Οι δύο ομάδες ήταν μαζί στο σκορ από την αρχή έως το 10-9. Σ’ εκείνο το σημείο οι γηπεδούχες δημιούργησαν σερί και αύξησαν το προβάδισμα τους, 14-10. Η διαφορά των τεσσάρων πόντων παρέμεινε έως την τελική ευθεία, 21-17, οι παίκτριες του Δικεφάλου δεν μπόρεσαν να μειώσουν, με το τελικό 25-21 να διαμορφώνει το τελικό 3-0.

Πλέον, το τμήμα Βόλεϊ γυναικών ξεκινάει τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, αφήνοντας πίσω του όσα συνέβησαν στην φετινή περίοδο, με στόχο ο ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστεί.

Σε λίγο τα στατιστικά…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η αποθέωση Νεραντζάκη σε Πόρτερ

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, στην οποία η ομάδα του γνώρισε...

Στην ίδια κατηγορία