Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Συνεχίζουν μαζί ΠΑΟΚ-Macron!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ πριν επτά χρόνια αποφάσισε να αποχωρήσει από την αθλητική εταιρεία NIKE, με την οποία είχε ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του και να συνάψει συμφωνία με την ιταλική MACRON αναφορικά με την προμήθεια αθλητικού ιματισμού και όχι μόνο.

Οι «ασπρόμαυροι» ήταν απόλυτα ευχαριστημένοι με τη συγκεκριμένη εταιρεία και έτσι τον Δεκέμβριο του 2018 οι δύο πλευρές αποφάσισαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους έως και τη σεζόν 2022-2023. Δηλαδή, αυτή που διανύουμε φέτος.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Δικέφαλος και η MACRON θα πορεύονται μαζί έως και τη σεζόν 2025-2026, καθώς το καλοκαίρι έπεσαν οι υπογραφές για να συνεχιστεί η συνεργασία τους αναφορικά με το αθλητικό υλικό!

Μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξε ο ένας εκ των δύο γιων του Ιβάν Σαββίδη, Νίκος που μαζί με τον Λάζαρο Μπαχτσεβάνος συζήτησαν με τους υπεύθυνους της ιταλική εταιρείας και κατέληξαν σε συμφωνία αρκετά νωρίς.

Άλλωστε ήδη τα στελέχη του εμπορικού τμήματος είναι σε επαφές με τους Ιταλούς, αναφορικά με τον σχεδιασμό των εμφανίσεων της επόμενης σεζόν.

Κάποιοι από τους λόγους που ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να συνεχίσει με τη MACRON είναι η ποιότητα του αθλητικού ιματισμού παρέχεται στην ομάδα, αλλά και το γεγονός πως η φίρμα από τη γειτονική χώρα είναι πάντα πρόθυμη να ακούσει ιδέες αναφορικά με τα σχέδια των εμφανίσεων.


Τελευταία νέα

ΑΣ ΠΑΟΚ: «Ελάτε όλοι στους Νέους Επιβάτες»

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τις Ελπίδες Καρδίτσας και ο «ασπρόμαυρος» ΑΣ έκανε κάλεσμα στον κόσμο. Αναλυτικά: Το τμήμα...

Στην ίδια κατηγορία