Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ο Ρονάλντο δημιουργεί πρόβλημα στην Αλ Νασρ

Δημοφιλή

Οι συμπαίκτες του Κριστιάνο Ρονάλντο, παραδέχτηκαν ότι η παρουσία του Πορτογάλου αστέρα κάνει τη ζωή τους δύσκολη στην Αλ-Νασρ.

Ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας πριν από μερικούς μήνες έκανε την έκπληξη και μετακόμισε στη Σαουδική Αραβία μετά την αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Υπέγραψε στην Αλ Νασρ ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο το οποίο τον έκανε τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή του πλανήτη.

Ωστόσο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είχε τον άμεσο αντίκτυπο που αναμενόταν, μιας και μετράει μόλις ένα γκολ που καταγράφηκε από το σημείο του πέναλτι.

Ο πρώην αστέρας της Μπάγερν Μονάχου και της Βραζιλίας, Λουίς Γκουστάβο σε δηλώσεις του στο «RT Arabic» τόνισε ότι ναι μεν είναι χαρούμενος που έχει για συμπαίκτη τον Κριστιάνο, αλλά στάθηκε κυρίως στα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η απόκτηση μιας τέτοιας εμβληματικής φιγούρας:

«Σίγουρα η παρουσία του Κριστιάνο μας δυσκολεύει. Οπως όλες οι ομάδες. Δίνει κίνητρο στις αντίπαλες ομάδες να μας νικήσουν. Ωστόσο, η παρουσία του στην Αλ Νασρ δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στην ομάδα γιατί μαθαίνουμε από αυτόν καθημερινά, δεδομένων των μεγάλων δυνατοτήτων που διαθέτει, τόσο τεχνικά όσο και σωματικά. Ο Κριστιάνο δημιουργήθηκε για προκλήσεις και πάντα τα καταφέρνει. Και όλοι εδώ περιμένουν τι θα παρουσιάσει. Έχει ήδη πετύχει το πρώτο του γκολ και γι’ αυτό απαλλάχθηκε από την πίεση», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Τελευταία νέα

Το κατάφερε: Ο Πόρτερ έκανε το πρώτο του triple double!

Το Game 2 της σειράς του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στον ΠΑΟΚ είχε έναν μεγάλο πρωταγωνιστή. Ο λόγος για τον...

Στην ίδια κατηγορία