Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Συνεχίζει τον αγώνα του ο Μιχαηλίδης

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να κοιτάξει μπροστά μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από την Λέφσκι Σόφιας στον Β’ προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League.

Ο Δικέφαλος πλέον στρέφεται στα παιχνίδια που θα δώσει εντός συνόρων σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος και οφείλει να διεκδικήσει και τους δύο τίτλους, ώστε να μπορέσει να… καλύψει την ευρωπαϊκή του αποτυχία.

Στην σημερινή (30/7) προπόνηση ο Γιάννης Μιχαηλίδης συνέχισε τον δικό του αγώνα στην προσπάθεια που κάνει για να επιστρέψει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, μετά τον σοβαρό τραυματισμό στον χιαστό από την πρεμιέρα των περσινών Play Off με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έχει ξεκινήσει να κάνει τρέξιμο, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης και αναμένεται να επιστρέψει σε αγωνιστικές υποχρεώσεις περίπου στην διακοπή για το Mundial ή κάποιες ημέρες νωρίτερα, ανάλογα με την δική του πρόοδο.


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία