Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ξεκινά κόντρα του Λεβαντόφσκι με την Μπάγερν;

Δημοφιλή

Τέλος στο κεφάλαιο Μπάγερν έπειτα από οκτώ χρόνια έβαλε το φετινό καλοκαίρι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος αποχώρησε από τους Βαυαρούς για να ενταχτεί στην Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» έδωσαν 50.000.000 ευρώ για να κάνουν δικό τους τον 33χρονο Πολωνό σέντερ φορ. Η κίνηση αυτή, όπως ήταν φυσικό έφερε αντιδράσεις στις τάξεις των πρωταθλητών Γερμανίας.

Ο τεχνικός της ομάδας του Μονάχου Γιούλιαν Νάγκελσμαν σε δηλώσεις του ανέφερε τα εξής: «η Μπάρτσα είναι ο μόνος σύλλογος που αγοράζει όποιον θέλει χωρίς να έχει λεφτά», με τον Τζουάν Λαπόρτα να του απαντά: «να κοιτάξουν το ταμείο τους».

Ο Λεβαντόφσκι μιλώντας στο ESPN και απαντώντας σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με την αποχώρηση του, αλλά και το αν ισχύουν τα δημοσιεύματα, που τον ήθελαν να φεύγει από την Μπάγερν λόγω του Έρλινγκ Χάαλαντ ανέφερε τα εξής: «Η αποχώρησή μου δεν έχει καμία σχέση με τον Χάαλαντ. Η αλήθεια είναι πιο σημαντική, ακόμη κι όταν κάτι δεν είναι καλό για εμένα. Δεν θέλω να μιλήσω για το τι ακριβώς συνέβη. Αλλά αν το ερώτημα είναι για το αν η απόφασή μου να φύγω οφείλεται στο ενδεχόμενο να πήγαινε στη Μπάγερν Μονάχου, τότε όχι δεν είναι αυτός ο λόγος».

Στην συνέχεια των λεγομένων του ο Λεβαντόφσκι έκανε λόγο ότι δεν του φέρθηκαν με ειλικρίνεια κάποιοι στο σύλλογο του Μονάχου: «Κάποιοι άνθρωποι δεν μου είπαν την αλήθεια. Για μένα είναι πάντα σημαντικό να είμαι σαφής, να παραμείνω αληθινός και ίσως για λίγους ανθρώπους αυτό ήταν το πρόβλημα. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με εμένα, ένιωσα και είδα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να φύγω από την Μπάγερν Μονάχου και να ενταχθώ στην Μπαρτσελόνα».

Σχετικά με το τι θα του λείψει ο Πολωνός άσος είπε: «Είχα πολύ καλή σχέση με τους συμπαίκτες μου, το επιτελείο, τον προπονητή. Όλα αυτά θα μου λείψουν γιατί πέρασα όμορφα εκεί. Δεν ήμασταν μόνο φίλοι στο γήπεδο. Αυτό το κεφάλαιο έκλεισε και ανοίγω ένα νέο στη ζωή και στην καριέρα μου. Νιώθω ότι βρίσκομαι στο σωστό μέρος» είπε αρχικά και στην συνέχεια αναφέρθηκε στις «μ@λ@κίες» που ειπώθηκαν για αυτόν από την ομάδα.

«Όσο συνέβησαν τις τελευταίες εβδομάδες πριν φύγω από την Μπάγερν Μονάχου, σαφώς και ήταν μέρος της πολιτικής τους. Ο σύλλογος προσπάθησε να βρει ένα επιχείρημα για το λόγο που μπορεί να με πουλήσει σε άλλη ομάδα, ήταν δύσκολο να το εξηγήσουν στους φιλάθλους. Είπαν πολλές μ@λ@κίες για εμένα, αλλά στο τέλος ήξερα ότι οι οπαδοί ακόμη και τώρα με στηρίζουν πολύ» τόνισε χαρακτηριστικά.


Τελευταία νέα

Έξαλλος με την διαιτησία κόντρα στην Λεβερκούζεν ο Αντόνιο

Τα παράπονα του για την διαιτησία της χθεσινής αναμέτρησης ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Λεβερκούζεν έκανε ο επιθετικός των...

Στην ίδια κατηγορία