Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ η Γιαννακά

Δημοφιλή

Την Κυριακή (18/6) ο ΑΣ ΠΑΟΚ και το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του Δικεφάλου ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας με την Βάσια Γιαννακά, για την σεζόν 2023/24.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Βάσια Γιαννακά, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η Ελληνίδα διεθνής μπακ, γεννημένη το 2004, συνεχίζει για τρίτη χρονιά στις «Ισόβιες Πρωταθλήτριες», ύστερα την περσινή εξαιρετική χρονιά, με την κατάκτηση και του Πρωταθλήματος.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Morris, η Βάσια Γιαννακά, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ευχαριστώ την Διοίκηση για την εμπιστοσύνη την οποία δείχνει στο πρόσωπο μου. Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξια των προσδοκιών του συλλόγου. Εύχομαι μία σεζόν με υγεία, χωρίς τραυματισμούς, και να πετύχει η ομάδα το βήμα παραπάνω στο Champions League». 


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία