Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

«Τριάρα» της Ιταλίας στην Ολλανδία

Δημοφιλή

Η Ιταλία απέτυχε να προκριθεί στον τελικό του 3ου Nations League, αλλά τουλάχιστον κατέκτησε την τρίτη θέση, επικρατώντας στον «μικρό» τελικό της διοργάνωσης επί της Ολλανδίας με σκορ 3-2.

Το σύνολο του Ρομπέρτο Μαντσίνι ήταν καλύτερο και προηγήθηκε γρήγορα με 2-0, έπειτα από τέρματα των Ντι Μάρκο (6′) και Φρατέζι (20′).

Στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης, οι «οράνιε» πέρασαν στην αντεπίθεση και κατάφεραν να μειώσουν με τον Μπεργκβάιν. Στη συνέχεια πίεσαν, προκειμένου να βρουν στο γκολ της ισοφάρισης, αλλά οι «ατζούρι» βρήκαν διαδρόμους στην αντίπαλη άμυνα και διαμόρφωσαν το σκορ σε 3-1 με τον Φεντερίκο Κιέζα (72′).

Οι γηπεδούχοι μείωσαν ξανά με τον Βέγκχορστ στο 82ο λεπτό, αλλά το γκολ ακυρώθηκε από το VAR. Τελικά ο Βαϊνάλντουμ διαμόρφωσε το τελικό 3-2 στο 89′.

Οι συνθέσεις:

Ολλανδία (Ρόναλντ Κούμαν): Μπίλοου, Ντάμφρις, Γκερτρούιντα (46′ Βαϊνάλντουμ), Φαν Ντάικ, Ακε, Βίφερ (76′ Βέρμαν), Ντε Γιονγκ, Σίμονς (63′ Κουπμάινερς), Μάλεν (46′ Μπεργκβάιν), Χάκπο, Λανγκ (46′ Βέγκχορστ).

Ιταλία (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Ντοναρούμα, Ντι Μάρκο (74′ Σπινατσόλα), Μπουοντζιόρνο, Ατσέρμπι, Τολόι, Βεράτι, Κριστάντε, Φρατέζι, Ρασπαντόρι (63′ Κιέζα), Ρετέγκι, Γκνόντο (64′ Ζανιόλο).


Τελευταία νέα

Απίθανος διαγωνισμός από το PAOK Inside

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του ΠΑΟΚ με υπογραφές όλων των παικτών πάνω της! Τα...

Στην ίδια κατηγορία