Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

«Συμφωνία ΠΑΟΚ με Μάρκος Αντόνιο»

Δημοφιλή

Η ιταλική ιστοσελίδα «Tutto Mercato» αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει σε όλα με τον Μάρκος Αντόνιο για το μονοετή δανεισμό του στο Δικέφαλο, ωστόσο υπάρχει ακόμα απόσταση στη διαπραγμάτευση με τη Λάτσιο.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το μέλλον του Μάρκος Αντόνιο δύσκολα θα τον βρει στη Λάτσιο, αν και ακόμη δεν έχει προκύψει συμφωνία του ΠΑΟΚ με τους «Λατσιάλι», αντιθέτως με τον ποδοσφαιριστή, που τα έχει βρει με τον ελληνικό σύλλογο. Η Λάτσιο συνεχίζει να θέλει υποχρεωτική οψιόν αγοράς, μετά το καλοκαίρι του 2024, ενώ ο Δικέφαλος προτείνει προαιρετική. Από την Τετάρτη (23/8), μεσάζοντες που χειρίζονται την υπόθεση βρίσκονται στη Ρώμη και προσπαθούν να πετύχουν τη συμφωνία. Συγκεκριμένα, άνθρωπος του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Ιταλία και προσπαθεί να ξεπεράσει τα προβλήματα που έχουν προκύψει, και υπάρχει αισιοδοξία για την τελική επίτευξη της συμφωνίας, λαμβάνοντας υπόψη τον μικρό ρόλο που θα έχει ο Βραζιλιάνος, αν παραμείνει στη Λάτσιο».


Τελευταία νέα

Παραμένει στα… πιτς ο Μουργκ

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι-τίτλου της Κυριακής (19/5, 20:00) κόντρα στον Άρη στο Χαριλάου, με...

Στην ίδια κατηγορία