Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τσιγγάρας: «Πρώτα η Κηφισιά, μετά η ρεβάνς»

Δημοφιλή

Προσγειωμένος παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο Χάρης Τσιγγάρας.

Ειδικότερα, ο 23χρονος χαφ τόνισε: «Δεν είχα κανένα πρόβλημα! Δόξα τω Θεώ, έχουμε ανθρώπους γύρω μας, που μας φροντίζουν και ήμουν μια χαρά» είπε αρχικά για την κατάστασή του, και συνέχισε: «Δε μπορώ να πω ότι ήταν μισή πρόκριση. Ήταν ένα καλό βήμα. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι στην Τούμπα. Προέχει τώρα ο αγώνας της Κυριακής, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό».

Όσο για την ανταπόκριση της ομάδας, στο διαφορετικό στυλ παιχνιδιού της Χαρτς, είπε: «Ήμασταν προετοιμασμένοι κατάλληλα. Ξέρουμε τι κάνουμε, έχουμε πληροφορίες για τον αντίπαλο και κάναμε αυτό που έπρεπε. Η ομάδα έδειξε ότι ακόμα και σε αυτό το στυλ παιχνιδιού, με μακρινές πάσες, δεύτερες μπαλιές, μπορεί να ανταποκριθεί. Κάναμε, γενικά, ένα πολύ καλό παιχνίδι, καταφέραμε να γυρίσουμε το εις βάρος μας σκορ και πιστεύω ότι είμαστε πολύ καλά».

Τέλος, αναφερόμενος στη ρεβάνς, σημείωσε… «Νομίζω θα είναι το ίδιο παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και όπως και σήμερα, να κερδίσουμε σχεδόν όλες τις δεύτερες μπάλες, να είμαστε μαχητικοί και νομίζω θα τα καταφέρουμε».


Τελευταία νέα

Καστορίνα: «Απέδειξαν την ποιότητα τους Κωνσταντέλιας- Κουλιεράκης!»

Η φετινή ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ σταμάτησε στα προημιτελικά του Europa Conference League, με την φορμαρισμένη Κλαμπ Μπριζ να...

Στην ίδια κατηγορία